2 yila yakin suredir hayatimda yapmayi gonlumden geçirdiğim çoğu şeyi hep işimi elime aliyim sonra yaparim diyerek erteliyorum. İş sadece ders calismakla bitmiyor. Bizim calismamizin disinda surecimizi etkileyen cok faktor var.
Yine dil en rahatlatici cumleye variyor, hakkimizda hayirlisi olsun.
Hayirli ramazanlar.
ziyaretci86
@ziyaretci86
ziyaretci86 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Mulakati olumlu sonuclanan arkadaşlardan baslama tarihi ile ilgili bir bilgi alan oldu mu? Ben sali günü aradigimda, tam gün olarak tarih veremeyiz demislerdi.
-
Hergün kurumun sitesine 20 kere girmekten neler yapiyor öğrenmeye basladim artik. Mesela 2 haftaya bir faaliyet izni veriyor
-
RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
@JanTinbergen bu hatalı hocam ya. ben de 15 buldum sen yazınca hatirladim simdi.
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
@armindo mulakat daveti cuma, kisilik envanteri pazartesi geldi.
-
@Azure teşekkürler bilgilendirme için inşallah hayırlı haberler eli kulagındadır.
-
Arkadaslar öyle bir yazdinizki heyecandan sanki ara ara nefes alamıyorum gibi oluyor Allah'im hepimizin hakkinda en hayırlısı olsun inşallah.
-
murakıp yar.lığı için cevaplıyayım. ing.den türkçeye türkçeden ing.ye şeklinde idi. 10 ar cümle vardı her ikisinde de. birbirine çeviriyordun. Bunlardan 3,4 tanesi orta seviye denilebilcek ama diğerleri temel seviye cümlelerdi. Genel ekonomi, dünya ile ilgili bilgiler ve bağımsız başka konulardan geldi cümleler. Sınavdan sonra konuştuğum arkadaşların hepsi ingilizcesinin zor olmadığını söylüyordu.
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
Arkadaşlar başvuru tarihi geçti mi? İlanı bulamıyorum da.
ziyaretci86 tarafından gönderilen son iletiler
-
murakıp yar.lığı için cevaplıyayım. ing.den türkçeye türkçeden ing.ye şeklinde idi. 10 ar cümle vardı her ikisinde de. birbirine çeviriyordun. Bunlardan 3,4 tanesi orta seviye denilebilcek ama diğerleri temel seviye cümlelerdi. Genel ekonomi, dünya ile ilgili bilgiler ve bağımsız başka konulardan geldi cümleler. Sınavdan sonra konuştuğum arkadaşların hepsi ingilizcesinin zor olmadığını söylüyordu.
-
Mulakati olumlu sonuclanan arkadaşlardan baslama tarihi ile ilgili bir bilgi alan oldu mu? Ben sali günü aradigimda, tam gün olarak tarih veremeyiz demislerdi.
-
Arkadaslar öyle bir yazdinizki heyecandan sanki ara ara nefes alamıyorum gibi oluyor Allah'im hepimizin hakkinda en hayırlısı olsun inşallah.
-
@oguzhan24 Teşekkürler paylaşım için.
-
@Azure ben "son part da gönderildi birkac dosya kaldi" anladim yukarda okuduklarimdan.
Tabi çok iyimser bir modda okudum. -
@Azure teşekkürler bilgilendirme için inşallah hayırlı haberler eli kulagındadır.
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
@armindo mulakat daveti cuma, kisilik envanteri pazartesi geldi.