Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
Oradaki teste göre de soru soruyorlar, kimse çelişkili cevap vermez ama bence pek etkin değil o test. Bence o testte kendimizi anlattığımız şekil ile mülakattakini karşılaştırıyorlar, arada uçurum varsa sıkıntı ama bende yoktu. Sonuçta yöneticiler, insan sarrafı adamlar. Demek aradıkları nitelikler yok bende.
-
Yedeklere bir şans verirler mi arkadaşlar ne dersiniz? Sgk da olmadı zaten Albaraka bir teklif yapsa bari en azından başka bir pozisyon için.
-
Bana da 10.50 de geldi mail.kişilik testi içinde şöyle düşünüyorum teste çok bağlı kalmıyorlar ama kafalarında ki ilk fikir teste göre oluşuyor,ben değiştiremedim o fikri.ön fikirsiz olsalardı belki de uyumsuz ve ilerde ayrılmaya meyilli olduğumu düşünmeyebilirlerdi.
-
@Duryy yedekte olduğunuzu nasıl öğrendiniz hocam?
-
@hocaamca mülakat aşamasından önce mail geldi yedeksiniz ihtiyaç olursa mülakata çağırcaz diye.
-
-
@Duryy hocam bana aynısı şekerbankta oldu. Sonradan uzman yardımcılığı sınavı için haber gönderdiler. İnşallah benzer bir durum sizde de olur.
-
@hocaamca Bana uzman yardımcılığı teklif ettiler reddettim, pişmanım şu an.
-
@hocaamca inşallah bir hareketlilik olur bakalım. Arayasım var aslında yedekler için süreç bitti mi diye ama doğrudan ulaşacak bir numara yok elimde.
-
Arkadaşlar ben de yedekten mulakata cagirilidim, ve sanırım mulakata son girenlerden birisiydim, açıkçası kişilik testi hakkında olumlu yorumlar yaptılar, referans konusu da iyiydi, fakat dediğim gibi en sona kaldığım için sanirim alacakları kişileri çoktan seçmişlerdi - mülakat esnasında bu izlenimi aldım- çünkü mülakatta çok alakasız sorular da sordular. Kazananlara hayırlı olsun, Albaraka da çalışmak çok iyi olacak onlar için. İnsan Kıymetleri de bu organizasyonu en iyi yapan ik su ana kadar gördüğüm ,onlar da işlerini hakkını vererek yaptılar.
Edit; maalesef olumsuz dönüş yapıldı. -
@akbabos sizde mi olumsuz maili aldınız.
-
İnsan kıymetleri kesinlikle gördüğüm en iyi mülakatı yaptı. Çok başarılılar. Umarım bizi kolayca silmezler. En azından uzman yardımcılığı teklifleri gelir. Yoksa ellerindeki potansiyeli heba ederler bence.
-
@Deschain bana da alkol vb. şeyler sorulmadı, sadece aile yaşantım kendi kişisel yetenekler nasıl biri olduğum vs. mülakat sistemi tümden sorgulanabilir ama düşününce herkese o kadar zaman ayırmak biraz zor. Yine de başarılı oldu keşke her mülakat böyle olsa
-
@wolvie Benim de 25 dakika falan sürdü. Gerçekten başarılılardı, adaylara değer vermeleri falan. Diğer mülakatlar gibi değildi. Ama yine de bana alkol sorulması hoş değil.
-
Arkadaşlar olumsuz maili herkese aynı anda mı gitmiş
-
Bi arkadaş 10.50 yazdı,bana da 10.50 de geldi
-
Ben de bugün saat 10:50'de sonucun olumsuz olduğuna dair mail aldım. Kimse moralini bozmasın,sıkıntı yapmasın. Ekmek yiyeceğimiz yer burası değilmiş demek ki.
-
@term04 hayırlısı olsun hocam. Şuana kadar Olumlu dönüş yapılmadı heralde kimseye
-
Mülakatlar devam ediyormuş henüz sonlanmamış
-
Kaç hafta oldu? Alinacak kişi sayısinada 5-10 kisi olduğunu tahmin edersek alinacak kisiler belli. Burdan da bir arkadas arandığını soylemisti zaten. Acaba müfettiş yardimcisi icin surec bitti de uzman yardimci icin mi teklif olacak?