Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
Elenen arkadaşları gişeye çağırma ihtimali olabilir daha önceki yıllarda bir kaç arkadaşı arayıp çağırmışlar. Bir iki hafta deneme süresinden sonra başlatmışlar bilginiz olsun.
-
@Okahraman07 acaba @El-Cezeri hocam nerede girdi. Eğer o da Ankarada girdiyse belki Ankara'dakiler için dönüş olmuştur diyebiliriz. Ben istanbulda girmiştim.
@ordinal-fayda hocam sizde mi İstanbul? -
@Duryy olabilir hocam. Ankara'dakiler dönüş yapılıyordur yada olumsuzlara dönüş yapılıyor olabilir hocam.
-
İstanbulda girdim olumsuz geldi
-
@Spread Sabah mi gelmiş mail. Yoksa öğleden sonra mail atmaya devam mı ediyorlar.
-
@Duryy valla bilemedim de, alınacaklar belli midir önceden sizce? 1 2 tane de çok iyi uapan varsa onlardan alırız gibi:)
-
@Duryy istanbul hocam. Açıkçası fena değildi sınav ama ne hikmetse olumlu gelir diye de bekleyemiyorum.
-
@ordinal-fayda bence isim sırasına göre çağırıyorlar
-
@ordinal-fayda Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Duryy valla bilemedim de, alınacaklar belli midir önceden sizce? 1 2 tane de çok iyi uapan varsa onlardan alırız gibi:)
Valla sanmıyorum öyle bişey olacağını ama bugün olumsuz cevap alanlara neye göre haber verildi onu belirlesek iyi olacaktı. Boş yere umutlanmakta istemiyorum
-
@ordinal-fayda çağırıyorlar derken?
-
Bir kişi olumlu dönüş almış ve çarşamba günü mülakata davet edilmiş. Denetçi.
-
@Duryy mail mi telefonla mı dönmüşler?
-
@ordinal-fayda telefonla.
-
@Duryy bizi ne zaman arayacaklar acaba:)
-
@ordinal-fayda mülakat pazartesiymis bu arada Valla bilmiyorum ki ya mülakat pazartesi ise ve şuana kadar mail olumsuz gelmediğine göre acaba bizi de mi arayacaklar
-
@Duryy abi saat 7 oldu, eğer öyleyse bize anca olumsuz mail atarlar:)))
-
olumsuz gelmedi ama arayan soran da yok. harbiden ne yapmaya çalışıyolar acaba
-
@ordinal-fayda Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Duryy abi saat 7 oldu, eğer öyleyse bize anca olumsuz mail atarlar:)))
Belki yarında ararlar
-
@Duryy bir arkadaşa gelen mail:
Bankamıza yapmış olduğunuz "Müfettiş Yrd. / Denetçi Yrd." başvurusu üzerine yapılan sınav ve değerlendirmeler neticesinde, ilgili pozisyon için sizinle çalışma imkanı bulunamamıştır. İleride doğabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere başvurunuz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dileriz. -
@Duryy bence bize mail atacaklar