Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@armindo mulakat daveti cuma, kisilik envanteri pazartesi geldi.
-
@ziyaretci86 cok tesekkur ederim hocam
-
@danzig rica ederim hocam.
-
Müfettişlik için kişilik envanteri gönderilenler dışında bir de yedek listesi hazırlanmış keza bende o listedeyim ve gelen mailde ihtiyaç olursa mülakat için tarafınıza ulaşılacak diyo. Acaba bu ihtiyaç olup olmaması be zamana kadar belli olur.
-
@Duryy mülakatlar bittiğinde mülakata gelmeyenlerin yerine çağrılırsınız diye tahmin ediyorum hocam. tahmin tabi bu
-
@armindo inşallah gelmeyen çok olur o zaman
-
arkadaşlar daha önce konuşulmuş mu göremedim ama müfettişler için maaş aralığı nedir bi bilginiz var mı?
-
Arkadaslar sonu 84 olan bir numarayi araba kullanirken yanlislikla reddetmistim daha sonra acaba albaraka olabilir mi diye dusunup tekrar aradim ama acan olmadi. Aranan arkadaslari arayan numaranin sonu 84 mu acaba?
-
@danzig 13 84 ise albaraka dır
-
@drinktink evet bu sekilde bir numara. Umarim tekrar aranirim.
-
@danzig ararlar,siz ararsınız müsterih olun.beni aradılar mail de 1 saat içinde göndercez dediler ama mail gelmedi daha.
-
@drinktink hocam sizi bölüm neydi öğrenebilir miyim?
-
@Duryy kamu yönetimi hocam.
-
@onrkms konuşulmadı hocam sanırım. genelde iyi oluyor diye kimse sorgulamamıştır muhtemelen iyidir inşallah
-
@drinktink benim tez çürüdü o zaman Acaba sadece iktisatçılarımı çağırdılar dedim bir an Nereden mezunusunuz peki?
-
@drinktink beni de aradılar mail göndereceğiz dediler ama henüz bir mail gelmedi. Size geldi mi
-
@gariban-guy gelmedi hala
-
Arkadaşlar bugün aranıp mail alan oldu mu içimizde?
-
@drinktink kariyer.net'i kontrol edin arkadaşlar, mülakat daveti şeklinde gönderiyorlar. Mail de spam kutunuza düşmüş olabilir.
-
@mxmcv kariyernetde de yok hocam yarını beklicez artık biz