Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@gariban-guy aynen buradan yazalım. Referans kontrolüne kalan yüzde 80 tamamdır. Bana öyle dendi en azından.
-
@chiefexecutive bunlar nerede söylendi hocam referans aramaları kaldı diye onlar mı döndü size yoksa siz mi telefon ettiniz? Bir de referans araması kalan arkadaşlar müfettişlik için mi denetçilik için mi konuşuyorsunuz şu an?
-
Müfettişlik için önümüzdeki haftada mülakatı olan kişiler var. Bu hafta mülakatlar tamamlanmıyor yani.
-
@mxmcv görüştüğüm gün aradılar beni sürecin onlar açısından olumlu olduğunu , sadece referans araması kaldı diye.
-
@chiefexecutive hangi pozisyon için?
-
@mxmcv müfettiş yard.
-
@chiefexecutive acaba başka sizin gibi olan var mı kendimden şüpheye düştüm şu an ️
-
@mxmcv şüpheye düşmenize gerek yok.Ben başka bir kurumla sözleşme imzalayacaktım.O yüzden erken döndüler.Ben de imzalamadım albaraka olduğu için. Sizin açınızdan bir sıkıntı yoktur.
-
@chiefexecutive ya da referansların cok saglamdir kardesimhayirli olsun.
-
O zaman alinacak kişiler belli biz boşuna bekliyoruz. Zaten kac kisi alinacaktir ki.
-
@armindo referanslarımı vermedim daha birader.Ayrıca neyi ima ediyorsun.Adam gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz burada. Çapın yetmiyor işe girmeye sonra b*k atıyorsun. Herkesin nasibi kendine.
-
Arkadaşlar bütün alımların referansla olduğunu düşünüyorsanız zaten başvurmazsınız. Ben chief arkadaşla konuştum, kendisi özelden çok yardımcı oldu, herkes hak ettiğini alsın. Burada çamur atmanın anlamı yok.
-
@chiefexecutive kardesim bir sey ima etmedim. Sitem etsem laf soksam o sekilde yazmazdim/emoji koymazdim. Sonucta o forma referans yaziliyor, onun icin alan birakmislar. Bu torpille ise girdigin anlamina gelmez. Ben oyle bir sey ima etmedim, etmem. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim ancak senin cevabın daha cok uzdu acikcasi.
-
@armindo Ben özür dilerim o zaman. Sen de kusura bakma. Piyasa da çok adam var böyle.Alınganlık yaptım o zaman.Ben doldurmadım referans yerlerini o yüzden dedim.
-
@chiefexecutive estagfurullah. hayirli olsun tekrardan.
-
Mülakat yedek listesinde olup mülakata çağırılan var mı?
-
@akbabos 1 kişi var şuana kadar. Sende mi yedeksin.
-
@Duryy evet hocam. Mülakata cagirilirsam forma referans mı yazmam gerekiyor?
-
@akbabos forma derken?
Bende yedekteyim valla başvuru yaparken referansım yazılıydı. Bende yedekteyim bu arada.
-
@Duryy siz davet edildiniz mi? Mülakata giren arkadaşlar cevaplayabilir mi forma referans yazma sorusunu?