İYİ ve HAYIRLI BAYRAMLAR TERCİHİNİ YAP :)
-
@paretowilfredo @Agor @Phoenix @aliveli ile
Tercihini Yap! ekibi olarak bu bayram ve her bayram rahat bir nefes almanızı diler, bir sondaki bayrama çalışan olarak ulaşmanızı temenni ederiz. Hayırlı, iyi ve sevdiklerinile birliktelik içerisinde bir bayram geçirmeniz dileğiyle
-
Bu bayram inşallah hayırlara vesile olur herkes için. Sevdiklerinizle güzel günler geçirirsiniz umarım.
-
Ülkemize,milletimize, ailelerimize hayırlar getirsin bu bayram..:)Tanışmadığımız ama aynı dertleri paylaştığımız herkesin bayramını kutlarım
-
iyi bayramlar dostlar.
-
Hayirli bayramlar arkadaşlar
-
Çok tatlısınız.
İşe giremedin mi daha sen sorularına muhattap olurken sinirlerimize hakim olabileceğimiz bir bayram olsun.
Ben asla sinirlenmem, çok sakinim de yani sizin için....... -
Hayırlı, musmutlu bayramlar kader arkadaşlarım:)
İşsiz geçen son ramazan bayramımız olur insallah:) -
" Kuzum sen ne okuduydun?" Bu sorunu tam 544787. kez cevaplıyorum teyzecim diyemedim:face_palm_tone1:
"2012 yılında Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldum. Ama işe girmek sandığınız kadar kolay değil." Bayramlık olarak bu metnin yazdığı bir tişört giymeliydim belki de:) -
Iyi bayramlar arkadaslar. Diger bayramda atanmis olmak dilegiyle:)
-
@bombiksmori
Uluslararası İlişkiler demeeeeee:)
Anlatması çok zor oluyo:)
Hatta "olsun" diyip aciyan gozlerle bakanlar dahi var:) -
@1903bjk o bakışlar yeni mezun olduğum vakitler canımı yaksa da artık olgunlaştım:)) bana zarar veremezler:no_good_tone1:
-
Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar, kardeşler, dostlar. Umarız ki bu bayram ve sonrasında her şey hak ettiğiniz gibi olur. Nice hayırlı bayramlar görmek nasip olsun.
-
İyi bayramlar dostlar
-
Bir sonraki bayrama harçlık verenlerden olmak dileğiyle herkese mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum
-
hayırlı bayramlar emekdaşlarım
-
Bu bayram çok istediğim kurumu kazanmakla çifte bayram oldu, darısı siz emektar Gardaşlarıma
-
@FameFabre tebrikler nereyi kazandınız
-
@RootofAllEvil İYİ ve HAYIRLI BAYRAMLAR TERCİHİNİ YAP içinde söyledi:
@FameFabre tebrikler nereyi kazandınız
SGK Denetmen Yardımcılığı
-
Hayırlı Bayramlar arkadaşlar ))