2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@guyan-gelmiş 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu içinde söyledi:
@matador b grubundan ankaraya iyi alım oluyor eğer dil puanınızda var ise kpss b'de işinize yarar.Bazı memurluklarda dil puanı istiyor onlar nispeten diğer memurluklara göre düşük kapatıyor.Eğer dil puanınız var ve alandan vazgeçtiyseniz B grubuna çalışın derim.Puanı aldıktan sonra atanacak kurumları bulursunuz o işin tatlı kısmı çünkü hangi atamada hangi kurumlar alıyor belli olmuyor değişken bir durum.
2014te 89 almistim ama son 2 yil puani istiyolar sanirim degil mi? Gecen sene de 73mu ne aldim, heralde baraj oyle olur gene kurumlar isterse de. Kpss'da hicbi puan turunu etkilemiyor artik yds zaten bildigim kadariyla
-
Arkadaslar whatsapp calisma grubu kuruldu mu ? Aksiliklerden calismaya firsat bulamadim grup olursa birbirimizi derse itmis oluruz. Var mi gunde 6 8 saat calisiriz diyenler
-
Arkadaşlar birşey soracam bu merkezi atama kalkacak mülakat olacak diye bi söylenti vardı ne kadar doğru bilen var mi?inşallah kalkmaz.Daha yeni mulakattan elendim.Mulakatim da çok iyi geçmişti.
-
@ErtuğrulBEY merkezi atama kalkmaz merak etme 2014 kpss girdiğimden beri her çift yılda aynı muhabbet kafan rahat olsun.
-
@guyan-gelmiş inşallah hocam.Çunku mülakat işi zor.Sağlam referans gerekli.Mülakatta 7 sorunun altisini cevapladim, yedeğe bile giremedim
-
@ErtuğrulBEY mülakatta bilip bilmediğinize bakılmaz zaten hocam o yüzden mülakattaki soruların bilip bilmeme ile alakası yok.
-
@ErtuğrulBEY Mülakatta sorulan soruları cevaplamanız önemli değil önemli olan sorulan sorularda yanlış cevap verseniz dahi kararlı olmak ve mülakatı soran kişinin gözlerine bakıp inandırıcı olmaktır.
-
@yusufbat23_23 bunlar hepsi palavra hocam.Ama bi dahakine senin yöntemi mi de denerim.
-
Arkadaşlar gk gy kitapları için hesaplı siteler önerebilir misiniz?
-
@galadriell, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
Arkadaşlar gk gy kitapları için hesaplı siteler önerebilir misiniz?
kitapyurdu.
-
bu başlık niye çok az aktif. kimse hazırlanmıyor mu b grubuna burada
-
@sr iibf mezunları genelde direk b grubuna hazırlanmaz a ve b'yi beraber yapacağını sanır ama olmadığını anlayınca b grubuna döner bu aralık-ocak ayını bulur
-
@sr kpss b grubu yalnızca genel kültür genel yetenek olduğundan herkes yaparız ya nolacak modunda olur eylül ayında normaldir bu sessizlik
-
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@sr iibf mezunları genelde direk b grubuna hazırlanmaz a ve b'yi beraber yapacağını sanır ama olmadığını anlayınca b grubuna döner bu aralık-ocak ayını bulur
Sonra ikisinden de patlar B grubu eskisi gibi değil hocam biliyorsunuz.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@sr kpss b grubu yalnızca genel kültür genel yetenek olduğundan herkes yaparız ya nolacak modunda olur eylül ayında normaldir bu sessizlik
Ocak ayından sonra.... yapamadı
-
B grubu şakaya gelmez, en az 80 üstü net yapılmaz ise A grubu netlerinin çok fazla önemi kalmaz. Haftada en az birgün gk veya gy için ayrılmalı yoksa yıl sonunda ahlar vahlar eksik olmaz. Hele ki son dönemde A kadro alımları dip yaparken, B kadro alımları oldukça dolgun sayılarda geliyor.
-
açıkcası 2018 kpss'ye aşırı bir yüklenme olacağı kanaatindeyim. 2016 83,5 sıralama 24000 iken 2018 de 30000-35000 olabilir hatta belki daha da fazlası.
-
2018 e 2 milyona yakın kişi girer sanırım sadece lisans.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
B grubu şakaya gelmez, en az 80 üstü net yapılmaz ise A grubu netlerinin çok fazla önemi kalmaz. Haftada en az birgün gk veya gy için ayrılmalı yoksa yıl sonunda ahlar vahlar eksik olmaz. Hele ki son dönemde A kadro alımları dip yaparken, B kadro alımları oldukça dolgun sayılarda geliyor.
B kadro eski günlerine dönmeye başlıyor ah bi de alımların hepsi merkezi olsa.
-
İyi günler arkadaşlar isem yayınlarının gk gy kitapları nasıl??? Evveliyat yazanlardan bahsediyorum. Bunları kullananlar fikir verebilir mi??