2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
-
@odbo hocam katılım çok yetersiz oluyor. Bir de tercihlerde yüzlerce değişken var, kim nereyi yazacak, hangi kurumu üstte yazacak, hangi illeri tercih edecek vs. Anket yapmanın pek bir faydası olacağını düşünmediğimizden yapmayacağız.
-
arkadaşlar ben alana çalışmaktan hiç b ye çalışma fırsatı bulamadım. bu sene gk gy çok fazla etkileyince üzüldüm açıkçası. 80 üzeri almak için en az kaç net yapmam gerekiyor gk ve gy bölümlerinden ??
-
@busus 77 net civarı yeterli oluyor son yıllarda.
-
@antimülakat peki bölümlerin getireleri aynı mı oluyor? mesela tarihten daha çok yaparsan daha çok puan getirir gibi
-
@busus son sınavda Genel Yetenek netleri daha az yapıldığı için puanlama da katsayısı GY'nin daha yüksekti. Yine de çok büyük fark olduğunu söylenemez. Matematiksel olarak konuşacak olursak: GY:40 GK:36 = GY:32 GK:46 gibi düşünebilirsiniz.
-
Herkese kolay gelsin .ben konularimi bitirdim de sadece soru cozucem , gunde ortalama kac soru cozuyorsunuz arkadaslar iki kitaptan ilerlemeye calistim da bir kitabi anca bitirebiliyorum bir kitaptan .
-
Arkadaşlar merhaba, ben çalıştığım için fazla vaktim yok benim hocam videolarını video ders defterlerinden izleyerek çalışıcam yazmakla vakit kaybetmeyim ya, türkçe ve matematikte çok ayrıntılı bi kaynağa gerek yok video ders defterleri yeter sanırım, ama coğrafya ve tarih için konu anlatımlı kitaplarını alsam mı sizce?
-
Herkese başarılar
Ben Pegem Dershanesine gidiyorum bu yüzden Pegem yayınlarını çözüyorum, yanına Yediiklim Soru Bankası seti aldım. Gelecek bahar dönemi de ALES'e gireceğim sizce şu kitabı almam uygun olur mu? Hem Ales soruları Kpss genel kültüre de katkida bulunacaktır. Ayrıca kpss adına önerilerinizi beklerim.
Çok pahalıya kaçmak istemiyorum malum ögrenciyiz bir yandan da geleceğimizi belirleyecek sınav için de 10 lira ucuz diye kötü kitaplar almak istemiyoruz.
Ayrıca benim matematik için oluşturdugum istek listem(aralarından zamanla aklıma yatanı almak istiyorum bu kitaplardan şiddetle önerdikleriniz var mı? Diğer dersler için de önerilerinizi beklerim) de şöyle; -
2018 kpss hazırlıkları nasıl gidiyor arkadaşlar malum çift yıl, iki sene alım yapılacak bir puan alacağız.
-
Arkadaşlar ben sorubankasi.net ten ales aldım acayip derecede memnunum hocalar o kadar güzel taktikler veriyorlar ki neredeyse hiçbi kitapta görmediğim taktikler, dersin akışı da çok iyi soru da sorabiliyorsun tekrar da anlatıyorlar ve saatleri de uygun oluyor insanı sıkmıyor KPSSye hazırlansaydım eğer şuan başlayacak olsaydım sadece sorubankası.netle çok iyi puanlar alabilirsiniz :):):)
-
@pinarbultan çekilişlerimizi takip edin sık sık soru paketi hediyelerimiz olacak
-
Arkadaslar tarih konu anlatim icin evveliyat yeterli olur mu?
-
@y-oguz90 Evveliyat ya da pusula yeterli olur dostum. Bir yandan video destegi de alabilirsin. Video ile kitabi es zamanli yurutup eksik yonleri tamamlayabilirsin.
-
@paretowilfredo tesekkur ederim hocam
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS B Grubu Hazırlık Platformu
@y-oguz90 Evveliyat ya da pusula yeterli olur dostum. Bir yandan video destegi de alabilirsin. Video ile kitabi es zamanli yurutup eksik yonleri tamamlayabilirsin.
Hocam tarih için konu anlatımlı olarak Alt Şapka Yayınevi'nin Tarihin Pusulası adlı kitabı mı yoksa Benim Hocam Ramazan Yetgin'in kitabı mı dersiniz..?
Ben pusulayı alma niyetindeyim. Ne dersiniz..? Tabii coğrafya ve vatandaşlık için de tavsiyeleriniz varsa alabilirim..?
-
genel kültür genel yetenek açısından muhteşem bir konu tekrarı fırsatı
https://www.tercihiniyap.net/video/genel-kultur-genel-yetenek-kampi -
Arkadaşlar bilen var mı 2018 puanıyla atama hangi ayda olacak tahmini kaçla kapatır (iibf) atamalar kadrolu mu oluyor
-
@hukuksever 2018 aralıkta ilk atama olur, kadrolu veya sözleşmeli olduğunu alımın açıklamasından anlayabilirsiniz.
-
arkadaşlar bana geçen sene tarihin pusulasi cok yetersiz geldi.özet gibi biraz.mesela çözdüğüm tarih sorusunun cevabını bile kitapta bulamiyorum.bu yayinin disinda onerebileceginiz bi tarih ders notlari yada kitap varmi acaba
-
Merhabalar. Ben lisans kpssB grubu düz memurluk için çalışıyorum. Fakat bugun düz memurluk için Bilgisayar setifikası gerekli diye paylaşımlar gördüm. Lisede veya üniversitede alınan Bilgisayar dersleride sayiliyormus heralde. Ama ben en son 6 veya 7.sınıfta görmüştüm. Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.