2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@Deno-Sama hocam moral bozmak istemem ama a grubu matematik bölümünden alım çok az olur. enformasyon alıp öğretmenliğe atanmanız a grubundan bir yere atanma şansınızdan daha yüksektir. Ayrıca sınavlarda bölümünüz dışında hukuk iktisat maliye muhasebe konularından da sınava tutulma ihtimaliniz yüksek. Özelikle ortak alımlarda sınavlarda bu konuları üniversitede okumuş iibflilerle kapışacağınızdan şansınız düşüktür
Ama a grubu kadro hedefiniz ise, ingilizceyi de geliştirmenizi öneririm çünkü matematikten alım yapan bazı yerler yds 70 şartı da koyabiliyor.
-
@Keymarsh dediğiniz gibi hocam malesef alım çok az.Zaten ortak alım sınavlarında kurum sınavına kalabilsem o sınavda işim çok zor.Sadece başka bir matematikciyle yarışabilirim sanırım o konuda.Yds olayının da farkındayım ve çalışmaktayım.Genelde matematikçiler öğretmenliğe hazırlandıklarından gerekli şartları sağlayabilirsem şansımın olduğunu düşünüyorum.Sadece matematikçi alan kuruluşlarda var çünkü.Şu ne çalışmam gerekli belirsizliğini de halledebilirsem süper olcak.Sırf bu yüzden kpss a ile ilgilenmeyen bir çok arkadaşım var.Bildikleri alana yöneliyolar öğretmen oluyolar.
-
@Deno-Sama hocam bütün listeyi hazırlamıştık. Bu sene puan türleri değişti ama bakalım sen bir bak durumlara da konuşalım.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/528/kpss-puan-türlerine-göre-kurum-kadroları-listesi/6
-
@Antimülakat Teşekkürler cevaplarınız için.Sanırım ilanları beklemek gerekiyor bakalım nasıl olcak.
-
@Deno-Sama kolay gelsin hocam. Takipte kalırsanız a kadro kurum sınavlarının tamamı siteden de takip edebilirsiniz. Bu sayede puan türleri ve dersler hakkında da bilgi sahibi olursunuz.
-
SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 2017/2
En az 4 yıllık lisans eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarının matematik, istatistik ve aktüerya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yüksek öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.
KADRO SAYISI : 100
KPSS P111 : 75 Puan -
@iüiktisat p 111 mü kaldı hocam
-
Balikesir için kpss a dershane önerisinde bulunacak olan varmi lütfen yardım eden olursa çok sevinirim
-
İyi akşamlar arkadaşlar. 2018 a grubu hazırlık için WhatsApp grubu kurdum. Katılmak isteyen arkadaşlar iletişime geçerse yardımcı olurum.
-
Güncel mevzuata uygun olarak önerebileceğiniz hukuk kaynakları nelerdir ?
-
@irmak ceza hukuku hariç a kadro hukuk seti
-
bırı bana yardımcı olursa sevınırım 3 senedır kpss a ıle ugarsyrm tercıhım olmadı guy da 77 ıdı ouanım buu seene yıne hazrlnmalımıyım ve dersahene olmadan olur mu
-
@duyguss çok da güzel olur. Başka seçeceğiniz yoksa gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
-
Arkadaşlar bilgi net olmamakla birlikte Kocaeli'de bir arkadaşım dersaneyle görüşürken bu sene sınav Temmuz ayında olacak diye bir duyum aldıklarını arkadaşıma iletmişler.
-
@Baumol bıyandan ıs de bakıyrm
-
Arkadaşlar merhaba, nasıl çalışıyorsunuz, çalışmalarınız nasıl gidiyor. Sıfırdan başlamayı düşünüyorum, bir yandan da gündüz işteyim, akşamları çalışabileceğim sadece. Çalışma programını paylaşabilecek olan var mı ?
-
@KöyünDelisi bende aynı durumdayım kendinize göre bir planınız var mı acaba aklınızda
-
Arkadaşlar burada reklamcıların olmayacağını düşünerek birkaç dersane ve hoca kadrosunu yazacağım. Bu yazdığım dersanelere giden arkadaşlar özellikle görüş belirtirse çok sevinirim.
1- MONOPOL
İktisat: Muzaffer Ulusoy, Göktuğ Şahin
Maliye: Özgür Şahan
Muhasebe: Adem Altay
Hukuk: Murat Soylu, Alperen Çıtak, Tevfik Güneş, Şeyda Şevk, Hasan Basri Hoca2- THEMİS
İktisat: Yusuf Ulaş İlkyaz, İsmet Yiğit
Maliye: İsmail Engin, Serdar Şahin
Muhasebe: Alican Dovletov
Hukuk: Mustafa Hoca, Metin Kaya, Ali Sakinci, Tamer Bozkurt, Bahadır Hoca, Oğuz Hacıömer, Emin Kalkan3- MAKRO AKADEMİ
İktisat: Murat Bilem, Tufan Samet Özdurak, Merter Hoca
Maliye: Makbule Hoca
Muhasebe: Soysal Karacan
Hukuk: Soysal Aygün, Erçağ Hoca, Dağlar Hoca, Sezer Hoca, Ebru Hoca4- YÜKSELİŞ
İktisat: Celal Hoca, İsmail Şimşek, Uğur Pehlivanlı, İsmet Hoca, Şükrü Apaydın
Maliye: Şükrü Burak Arafat, Özgür Saraç, Aylin Pastanoğlu
Muhasebe: Akif Hoca, Hülya Hoca, Köksal Hoca5- BAŞKENT KARİYER
İktisat: Hilmi Hoca, Aykut Akça, Alper Hekimoğlu
Maliye: Mehmet Zakir Erin
Muhasebe: Ferhat Yıldız, İhsan Sahafoğlu
Hukuk: Kerem Tekeş, Bilal Hoca, Soner Daldıran, Murat Soylu, Oğuzhan Hoca -
@kilici Hocam ben makro akademiye gittim iktisatçıları ve muhasebecileri çok iyi çok çok beğenmiştim. Maliyeci bu yıl değişmiş tanımıyorum. Hukukçulardan da Erçağ hoca güzel anlatır Soysal Hoca fena diildir Dağlar Hoca çok meşhur fakat ben pek memnun kalamadım kendisinden bol bol goygoy yapıyo derslerde ve miras anlatmıyo çıkmıyo diye ama çıkıyo gayet de. Diğer hocaları hatırlayamadım. En büyük dezavantajı sınıflar çok kalabalık oluyo özellikle Samet hocanın derslerinde 60 kişiyi falan buluyodur. Themis e arkadaşlarım gitti İsmail hocadan çok çok memnun kaldılar Alican hoca zaten başarılı bir hoca Erçağ hoca burda da ders anlatıyo zaten hukukçulardan bir kaçını çok iyi buluyolardı fakat isim hatırlamıyorum malesef. Bu kadar... Umarım yardımcı olabilmişimdir
-
@tululusoy Peki makro dersane olarak nasıldı hocam? Verdikleri yayınlar ders programlarına uyma vs bu gibi konularda.