2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@guyan-gelmiş evet anladım. Sizin bi öneriniz var mı ? Ağustosta başlayım diyorum çalışmaya, benim hocam yayınları yeni videolara 1 ağustosta başlıcakmış da
-
@paretowilfredo hocam öncelikle geri dönüş sağladığınız için teşekkürler dershanesiz yapabilirim ama calisma sistemimi sağlamam zor olur ve riske atma şansım yok malesef ben bu sene mezun oldum kpss ye bu sene girdim ancak okulla beraber olunca çalışmamıştım 70 li bi puan aldım ancak sizinde dediğiniz gibi artk 85 ve üzeri almayınca istenilen noktaya gelmek zorlaşıyor ben belli bir sistem dailinde çalışmak için düşünüyorum dershaneyi hangi kurumu arasam kendi hocalarını ve kurumunu övüyor haklı olarak kimse suyum bulanık demez tabi bu siteyi bugün keşfettim tecrübelerinize dayanarak size sormak istedim
-
@Fehme-Çindaş O zaman şöyle yapalım dostum. Dersanelerden hoca listelerini derlersen öneri sunabilirim. Ancak dediğim gibi 'kurumsal' kalabalık dersanelerden ziyade biraz daha butik olabilecek dersanelere bakmaya çalışın.
-
Gün itibariyle sezonu açmış bulunuyorum vira bismillah
-
@matador hocam önceki yorumlarda okumuşsunuzdur hedef 90 üstü ise bol soru bol deneme bol tekrar ama en önemlisi nasip deli gibi tarih çalışırsınız cok basit sorular çıkar köpek gibi kat çalışırsınız cok basit işlem hatalari yapar 90 alamazsiniz eğer b grubuna çalışıyorsanız ve 90 üstü hesapliyorsaniz sürprizlere hazir olun
-
@Hayatım-Sınav hocam nickinizi çok iyi seçmişsiniz resmen sizi anlatıyor
-
@guyan-gelmiş niye öyle dediniz acep
Düşününce hangi birimizi anlatmıyor ki:) -
arkadaşlar b kadrodan hazırlanmayı düşünüyorum alandan denedim ama olmuyacak gibi b den ilk defa deniyecem sizce ne zaman çalışmaya başlamak gerek tabi kişiden kişiye göre değişir ama ortalama ne kadar zaman ayırmalıyım ikincisi yds puanı b kadroda işe yarar mı tecrübeli arkadaşlar cevaplandırırsa çok sevinirim
-
A grubundan siralamam 12bin puan 74. Guy için mı calissam,2018 a grubu için mı hazırlansam yoksa yukarı da yorumlarda geçen sohbette ki gibi b grubundan 90+ için mı calissam kararsız kaldım. B grubundan iki senedir 80 i görüyorum fazla da çalıştığım söylenemez b grubu için. Önerisi olan arkadaşlarin yardımlarını bekliyorum
-
@Hayatım-Sınav bu foruma üye oldum olalı sizi görüyorum ve gayet ısrarcısınızişin garip tarafı demekki ben de bayadır buralardayim demek ki benim de hayatim sınav
-
İyi akşamlar arkadaşlar bu 2018 KPSS için başvuru bilgileri güncelleme son gün diye bir ekran açılmış ÖSYM de nedir ilk kez böyle bir şey görüyorum güncelleme yapmazsak sıkıntı olur mu ve KPSS 2018 e başvurumu etkiler mi bilgisi olan varsa çok sevinirim
-
@guyan-gelmiş İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde, en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelirmiş sözüne tutunuyoruz diyelim bu arada nickimin başka yerlerde kullanıldığını farkettiğimde değiştirmek istedim ama çok geçti neyseki üye olduğum ilk ve tek forum burası olduğu biliniyor
-
@guyan-gelmiş 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu içinde söyledi:
@matador hocam önceki yorumlarda okumuşsunuzdur hedef 90 üstü ise bol soru bol deneme bol tekrar ama en önemlisi nasip deli gibi tarih çalışırsınız cok basit sorular çıkar köpek gibi kat çalışırsınız cok basit işlem hatalari yapar 90 alamazsiniz eğer b grubuna çalışıyorsanız ve 90 üstü hesapliyorsaniz sürprizlere hazir olun
Evet biliyorum maalesef. Tarih çok süpriz oluyor çalıştığın yerden çıkması tamamen şans, daha kesin olan türkçe coğrafya ve vatandaşlığa yoğunlaşmayı düşünüyorum. Kısmet artık. A grubundan da iyi olduğum işletme ve muhasebeyi çalışıcam sadece.
-
@paretowilfredo Iyi günler hocam tavsiyeniz üzerine ben dershaneler den hocaların listesini derledim rica etsem bna yardmci olurmusunuz şimdi lise halinde paylaşıcam umarım diğer arkadaslara da faydası olur kurum ismi paylasmayacağım sadece hoca isimlerini bölüm bölüm paylaşacağım. .
1-Hukuk:Erhan güneş
Iktisat :Ahmet Demiral
Muhasebe :Pınar Anasor
Maliye:mehmet zakir2-hukuk :ılker Eroğlu (anayasa), Murat soylu (ceza), Serkan Karaoğlu (medeni -borçlar ),Tevfik güneş (medeni -borçlar ),recep kahraman (ticaret )
Maliye:haydar Lütfü, Alparslan başaran
Muhasebe :ali Rıza Kılıçaslan, ismail keleş
Iktisat :emre gündüz, yaşar ahmet Erdoğan3-hukuk :müge hoca sezen can hoca
Iktisat:Sinem ve aydan hoca
Kamu : emin edebek
4-hukuk: Kutluay kararlı
Maliye:arda hoca
Hukuk :Kutluay kararlı
Makro :Yüksel bilgili , Ferhat pehlivan
Muhasebe :Alican dağletol, Hüseyin Bingöl
5-makro: samet hoca
Muhasebe : sinan hoca
Maliye :makbule hoca
Hukuk : dağlar hoca , Soysal Aygün
6-muhasebe :Akif, Hülya , Köksal hoca
Hukuk : Özer hoca
Iktisat : Celal hoca
Maliye : Şükrü burak ArafatBöyle bi liste düzenleyebildim rica etsem bana yardımcı olurmusunuz .
-
@Fehme-Çindaş hocam neye göre tercih yapacaksınız çok merak ettim misal 5 numarada makroda samet hoca muhasebede sinan hoca özellikle efsanedir ama hukukta dağlar hoca berbat en azından bana göre veya Maliye de zakir hoca çok iyi yani hepsi iyi olanın aynı şıklarda olduğunu düşünmüyorum ondan zayıf dersiniz özellikle hangisiyse o dersi belirtin ki o zaman işiniz daha kolaylasir
-
@Fehme-Çindaş Dersane önermiyorum ama eğer gidilecekse a kadroya git
-
@Nameless hocam benim için önemli olan iktisat ve hukuk muhasebeye bu iki derse göre biraz daha güveniyorum iktisat ve hukuk aynı kategoride önerebileceğiniz bi şık var mı acaba
-
@Fehme-Çindaş Dostum hoca kadrosuna bakarak en tercih edilebilir seçenek 5 numara bence. Tabi dersane ile alakali diger kosullar da duzgunse. Konular, mufredatin dagilimi, ders saatleri vb. Kosullar sabitken hoca kadrosu en saglam secenek.
-
@kelaynak sanırım 5 sıkkı öneriyorsunuz teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için
-
@paretowilfredo dersane ile görüşmeye gittiğimde diğer koşulları da göz önünde bulundurarak kaydını yaptırabilirim çok teşekkür ederim hocam