2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@rootofallevil yasin coban da guzel anlatmis mustafa karadeniz de hatta mustafa karadenizin kitabi biraz daha titiz hazirlanmis incelerseniz fark edersiniz kolay gelsin ..
-
@rootofallevil monopol hakkinda fikrim yok bu arada
-
@rorschach159 mat icin vaktiniz varsa ilyas hocanin videoları guzel kaynak icin de yine benim hocam yayinlari yeterli tarih icin tarihim pusulasi yeterli
-
Muhasebe gecen kpssde surenin yetmedigi bircok kimsenin kanayan yarasiydi malumunuz.cozumlu soru bankasi olarak neyi tavsiye edersiniz muhasebe icin?
-
@olursaolur benim hocam yayınlarının hangi kitabı matematik için ?
-
@teklif-eğrisi stok ilhan hoca
-
@brzezinski videolarini izlerken video ders notunu kullandim.sonrasinda soru bankasini cozmustum ikisi guzel pekistiriyor vakit kalirsa bu yil deneme de cozecem
-
Arkadaşlar elinde alan denemesi olan var mı hayrına gönderebilir mi
-
Arkadaslar ya, indirilmis youtube videosunu 1,5 kat - 2 kat hizli sekilde izleyebilecegimiz bi telefon programi bilen varmi?
Kutuphaneye gitmek istiyorum, ve orda bazi dersleri videodan izlemek istiyorum. Net olmadigi icin mecbur indirip izlemem gerekiyor. Oda normal hizda oldugu icin uzuuun uzunn oluyor:(
Inmis videoyu hizlandirabilcek bi program varmi bildiginiz, hani youtubeun kendisinde oldugu gibi:/ Ozellikle @maverick hocam ios telefonlar icin varmi bi program tavsiyeniz nettube ve iplay kullaniyorum ama onlarda hizlandirma yok:( -
@1umut Videoyu çevrimdışı izlemek için youtube'a kaydedebilirsin. Biraz araştır gayet kolay bi yöntem
-
@rorschach159 yaaa oyle mi cok tesekkur edeyim hemen bi bakayim ona
-
@rorschach159 saniyorum o ozellik androide gelmis:( ios da simdilik yokmus
-
@1umut Onu bilmiyorum androide geleli baya oldu ama ios konusunda emin değilim
-
@rorschach159 yine de ogrendigim iyi oldu hocam cok saolun. babamdan aksam bakacagim ozellige. Olmadi onun telle giderim kutuphaneye:) teskkurler
-
@1umut İyi çalışmalar başarılar
-
@1umut slow and fast diye bir uygulama var baya zevkli hoşuna gider bir de
-
@maverick indirdim simdi hocam, cok sagolun:)) sanirim biraz fazla reklami var ama olsun, katlanacagiz️
-
Muhasebe için İlhan Kılıç'ın stok diye kitabı varmış kullanan oldu mu aranızda tavsiye eder misiniz?
-
arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama tarihim kötü.sizce youtube dan celal hocayı dinleyip not tutup soru çözmek mi yoksa sağlam bir kaynaktan çalışıp soru çözmek mi?(tabi bu noktada gereksiz detayı olmayan kaliteli bir konu anlatım tarih kitabı tavsiyenizi de almak isterim)
-
@marjinalfaydali Bekir Çelik var. Videolarını izlemiştim baya verim almıştım. Tavsiye ederim sana da