Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
@demmahum Teşekkür ederim hocam,başarılar..
-
@pow3rtech sınava katılan arkadaşların puanları için dedim,92-96 bandı sizin için düşük puanlarsa yapacak bir şey yok
-
bu sınava 50 kişi katılmaz 50 kişide hazırlıksız girer..Bide kızların alınmaması gibi bi durum var..Kolay olacak gibi.
-
@huseyinay aynen hocam iyi oldu siralamaya girdik cok şükür. Sırada 12 gün sonraki sinava odaklanıp iyice çalişmak var. Başarilar hepimize.
-
Sınav hakkında kaç soru olduğu vs herhangi bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@uçanizmirli noldu lan uçan kaçan izmirli en fazla 300-400 e kadar düşerdi hani oğlum bilmediğin konularda yorum yapma uçup kaçma öyle hiç bir faktörü incelemeden yorum yazmıssın böyle patlarsın işte tamam mı abisi?
-
Sınav uceretini İnternetten havale yapıp onun çıktısını alsak olur değil mi arkadaşlar
-
arkadaşlar listeyi nerden buldunuz bi atar mısınız?
-
@AndOne olur bende oyle yaptim
-
@figenkar sitenin anasayfasında 2 veya 3. Duyuru
-
Bu arada sınav ücretini havale yaptım ama bilgilerde sıkıntı olmuş,unvan kısmına ne yazdınız arkadaşlar para yatırırken?
-
Unvan derken?
-
@sınavuzmanyrd ad soyad/unvan kısmı hocam havale yaparken
-
@bonus ey ben diger kısmını isaretledim
-
@AndOne kardeşim ben iban numarasını girdiğimde direk tarım kredinin ismi çıktı unvan falan yazmadım ama başka bişeyi kastediyosan o ayrı
-
@AndOne gerçi seninki eft sanırım
-
@sınavuzmanyrd benim sıkıntım iban yazınca isim kısmının çıkmaması,zahmet olmazsa isim kısmının tamamını aynen gönderebilir misiniz?
-
@AndOne "Mali İşler ve Muhasebe Müdürlüğü" yaz dostum.
ALICI: Mali İşler ve Muhasebe Müdürlüğü A.Şube
TR80 0001 0006 2637 7120 2761 33 0930 -
@AndOne TARIM KREDİ KOOP.MERKEZ BİRLİĞ TARIM KREDİ KOOP.MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
-
@Sucuklu_Oralet oyle yazdım kabul etmedi işlemi parayı iade etti hocam