Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
Başvuruya şimdi gidiyorum. Hızlıca halledebiliyoruzdur umarım
-
Tahmini 84-86 Bandında Kapatacağını düşünüyorum. Gerek 657 tabi olmaması, gerekse zor bir teftiş olması. Sektörel kariyer açısından cılız kalınabileceği, İngilizce sınavının olduğundan dolayı yeterli talebin oluşmadığını düşünüyorum bakalım 7 Ağustosta göreceğiz listeyi.
-
Yazılı giriş sınavında her grup için tam not 100 dür. Adayların yazılı sınavda başarılı sayılabilmeleri için yabancı dil dışındaki yazılı sınav gruplarının her birinden alınan notun 100 üzerinden 60 ve ortalamasının da 70 puandan aşağı olmaması gerekir. Ortalaması 70 puan olmak şartıyla, imtihan gruplarından sadece birinden 50 puan almış olanlar da başarılı sayılır.
Buradan anlamamız gereken, ingilizce için baraj olmadığı mıdır?
-
@demmahum Benimde anladığım ingilizcede baraj yok
-
Listeler bugün kaç gibi açıklanır acaba
-
@erkan Tahmini 5-6 gibi açıklanır. Mesai bitimi.
-
@Sucuklu_Oralet illa son ana kadar bekletecekler
-
Hayırlı olsun dostlar! Yazılı sınav klasik mi, test mi olacak?
-
@Sucuklu_Oralet bunlarin mesai saati kacta bitiyo ki bugun aciklanir mi kesin ?
-
84 kusurle kapamis 2000lere kadar dusmus siralama bende icerdeyim hayirlisi
-
-
@huseyinay Yok son sıradaki arkadasımın sıralaması 1580.
-
@steward direk 84 .00 olarak dusunerek yazmistim dogrudur ama genede beklenenden cok asagilara indi guzel oldu
-
@AlicenapSayha ilanda çoktan seçmeli yazıyor
-
Arkadaşlar galiba büyük dikkat dağınıklığı yaşıyorum iki kere okumama rağmen mülakata alım sayısının kaç katı çağırılacak göremedim,bilgisi olan var mı?
-
@AndOne Âh! Gözümden kaçmış. Teşekkür ederim.
-
@Del-Piero 3 katı hocam
-
Şampiyonlar liginde ilk 30a girmek zor olacak gibi ama hakkımızda hayırlısı olsun belli olmaz
-
@AndOne Şampiyonlar ligi? Bu sınav mı? :d
-
Sıralaması 1500 dolaylarında olan arkadaşlara boş yere basvurmayin 500 den yukarısına gelmez diyenleri şöyle sağ tarafa alalim da biraz rencide olsunlar