KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Herhangi bir duyumu olan var mi ?
-
15 ekim gibi aradım. Yakın zamanda açıklanmasını beklemeyin dedi ik görevlisi.
-
Yeni ay yeni umutlar
-
Birisi memurlarda ocak yazmış.Boşuna bekliyormuşuz gibi geliyor
-
@arocey ceycey sen misin :))
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
@arocey ceycey sen misin :))
Sanırım aradığınız kişi değilim.
-
@arocey pardon
-
Bence sonuç beklemeyin. Başka taraflara yoğunlaşın. Diğer kurumların atamalarına bakınca 1 yıl kadar sürdüğünü görüyorum.
-
-
Kosgebbbb tüm bu yaşadıklarım senin yüzünden...
-
Lan ne zaman açıklayaxanız artık yeter 6 ay oldu kurumda adım kosgeb ibrahime çikti
-
İllerin taban puanlarına nerden bakabiliriz arkadaşlar ?
-
Kesinleşen mülakat listesi yazarsaniz çıkıyor. Şimdi link atım milleti heycanlandırmayayım dedim
-
Arkadaşlar acaba Cevahir Uzkurta twitterdan twit mi atsak ki sonuçlar için belki sesimizi duyurabiliriz
-
@Antimülakat @paretowilfredo Açıklanmayan mülakat sonuçları haberlerinize bizi de dahil etmeniz mümkün müdür?
-
@arocey ne kadar olmuştu hocam, yazı içerisine ekleme yapamayız ama diğer yazılarımız içerisinde değinelim.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
@arocey ne kadar olmuştu hocam, yazı içerisine ekleme yapamayız ama diğer yazılarımız içerisinde değinelim.
Tabi tabi ben de en azından bir sonraki içerik için yazmıştım. Teşekkürler. Eylül ayında bitti. Sgk ile paralel gitmiş olması lazım mülakatların ama az kişi olduğumuz için pek ses çıkmadı.
-
@arocey tamamdır hocam bir daha ki yazımız içerisinde açıklanmaz ise muhakkak değinelim.
-
Heyecan yaptım başlıga birşey yazılınca:)
22 eylulde mulakatlar bitti.116 gün oldu. -
https:// chat. whatsapp. com/JXTafyevDRQGas4uW97vRp bilgi ve duyum olduğunda daha hızlı haberdar olmak için kurulan wp grubu arkadaşlar katılmak isteyen olursa diye buyrun.