Mülakatlarda Nelere Dikkat Edilmelidir? Mülakat Deneyim Paylaşım Platformu.
-
@paretowilfredo hocam sosyal medya hesapları mülakattan önce mi , mülakat sırasında mı yoksa mülakattan sonra mı araştırılıyor:) malum 5 aydır guy bekliyoruz acaba gib bu süreçte araştırma yapmış mıdır yoksa kazananlar üzerinden mi bunu yapıyor merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim hocam.
-
Mülakatta ceketin içine gömlek giymenin bi sakıncası var mı?
-
@mevlüt gömleğin tabi ki yok yelek giymenin yazıcaktım özür dilerim
-
@mevlüt Dostum bi an gömleksiz, sadece kravatla ve ceketle düşündüm de aman yarabbi delirmiş bu çalışırken derler :))
Yeleğim bence sakıncası yok dostum takım tonları resmiyete ve protokole uydukça (özelden soruna da yanıt vermiş olayım herkese de yanıt niteliğinde olsun dostum) -
@paretowilfredo aslında iyi fikir önümüzdeki mülakatlarda bakıcaz :)) teşekkür ederim
-
Kimse söyler mi mülakatı nasıl geçtiğini?
-
Sayfayı görünce aklıma ilgoc mulakatinda örnek vermeden önce örneğin kelimesi yerine atıyorum demem aklıma geldi
-
@nairu şimdi ilgöç mülakatına girdin buraya yazarmisin ben referans bulmadan gittim diye.Artiķ dostum referanslar yarışıyor.Allah yardımcimız olsun.Bir kac kez bende olumsuzluklar yaşadım.45 kişi nasıl sececekler?Yani adam nerden bulunur?Kimse bunu söylemez.
-
@zenginmemur malesef işin kuralı olmuş referans olayı hocam çok haklısınız herkes referans bulmusmudur bilemem ama mutlaka herkes aramıştır..
-
Arkadaşlar başlık biraz eski ancak sizlere bir sorum olacak. Dişlerimdeki rahatsızlıklardan ötürü diş teli taktırmayı düşünüyorum. Diş teli taktırdığım da bu durum mülakatlarda sıkıntıya yol açar mı?
-
@keynesyensentez
sağlık amaçlı bir işlemin ne gibi bir sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorsunuz tam olarak anlamadım? -
@fiscaldrag Hakkaniyetli mülakat olduğunu duydukça gelmesini o kadar çok istiyorum ki ilanın. İnşallah bu yıl gelir zor denilen sınavına da seve seve çalışırız
-
@keynesyensentez eğer mülakatta başarılı olmak için kendi başarınız potansiyeliniz dışında başka faktörlere de gerek duyuluyorsa ve siz o başka faktörlere sahip değilseniz.. diş teliniz problem olabilir
-
@sblue
aman hocam arkadaş bu yoruma göre belki tel takmaktan felan vazgeçer durum bahsettiğiniz gibi olacaksa bir kişi için dişinizde tel olması ya da olmaması önemsizdir. gözünüzün rengine de takabilirler bahane bulunacak çok şey var. o nedenle telinizi takın da en azından bir sağlık sorununuzu halletmiş olun aksi takdirde taksanız da takmasanız da birşey değişmeyecektir. -
@duha tabi tabi oyle. Diş telinin bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Aman diyim şaka yaptım ben
-
Arkadaşlar özellikle müfettişlik vb çakılı kalmayan meslekler için soruyorum ehliyetin olmaması sıkıntı yaratır mı ?
-
@hunter28
o sorun olmaz hocam. kaldı ki teftiş mesleklerinde önce bir yardımcılık ve eğitim döneminiz oluyor. yani teftişe çıkana kadar zaten bir teorik eğitim süreniz var o arada alırsınız ehliyet isterseniz. teorik eğitim sonrası da üstadlarla birlikte teftişlere gidiyorsunuz. yani 3 yılda ortalama illaki alırsınız ehliyet yine de bildiğim kadarıyla bazı kurumlarda şoför tahsis etme durumu bile var. ehliyeti dert etmeyin. -
@duha teşekkürler, bu pandemi her şeyi erteletiyor insana işte .
-
@sblue @Duha ahaha hocalarım güldürdünüz beni
Bu konudaki endişem telin görüntüsünden rahatsızlık duyduklarında dezavantajlı konumda olur muyum acaba düşüncesinden kaynaklanıyordu. Ama çok haklısınız gözünün üstünde kaş var diye de eleyebilirler. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok. En iyisi biran önce tedaviye başlamak. Çok teşekkür ederim ikinize de -
İleti kaldirilmistir.