TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı

KPSS A
    55
    377
    73067
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      BCd Son düzenleyen:

Turnenin olmaması ve bakanlik ve büyük kurumların teftiş birimlerine göre yoğun kalabalık olmaması taşra uzmanlıklarından yetki ve özlük hakları bakımından iyi olması Türkiyede yerel yönetimlerin son zamanlarda aktif olup önemli uzerinde durulan bir alan olması bu mesleğin artı özellikleridir diyebiliriz öyleyse. saolun hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zenginmemur Son düzenleyen:

İngilizce istediginden dolayi sinavda basvurmayan yuksek puanlilar olacaktir

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          kombassankoma @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur ingilizceyi kafanıza takmayın, hesaplamaya katılmıyor. ben 11 almıştım ingilizceden mesela 🙂 sadece 4 ana ders ortalaması önemli.

Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zenginmemur @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma nasil yani ingilizcenin hic mi onemi yok

• K
              kombassankoma @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur hiçbir önemi yok. yazılı ve sözlü ortalamalar eşit olursa yazlı puanı yüksek olan kazanır. yazılı puanları da eşit olursa o zaman o ingilizce notuna bakılır.

• Z
                zenginmemur @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma tamam ilani simdi okudum ingilizce onemsizmis

• burcuburcu
                  burcuburcu Yasaklı @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma vm ler eğer başarılıysa özel sektörde yollarına devam ederler. Geçici görev anlamında değil eğitim anlamında yurt dışına gitmek önemli.

• K
                    kombassankoma @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu özel sektörü yükselme olarak düşünmemiştim doğal olarak ki yükselme de değil zaten o durum, özel sektör ayağı çok kuvvetli meslek o ayrı. bende bu yüzden burayı bırakıp dış denetim yapabilen bir yerde olmak istedim açıkçası.

• brzezinski
                      brzezinski Son düzenleyen:

@kombassankoma üniversite ten onaylı diploma aslı gibidir onaylı kabul edilmez mi illa teftiş kurulu mu onaylanacak.. ilanda aslı fotokopisi veya teftiş kurulunca onaylı örneği diyo aslını mi gondereceZ yani nasıl olacak hocam

• A
                        arthur smithes Son düzenleyen:

antep sgk kazandık çok şükür göreve başlamadan ilan geldi.ben başvurmayı düşünüyorum

• A
                          AlicenapSayha Son düzenleyen:

Sıkı durun BONBA soruyu soruyorum; başvuru sonrası top 80'e giremezsem belgelerimi geri alabilir miyim?

• Mimar
                            Mimar Son düzenleyen:

Insanlar aç ya aç. İşi olan da basvuruyor olmayan da. Bu işi olan arkadaslara tum kadrolari versek yine daha yok mu diyecekler .

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • uçanizmirli
                              uçanizmirli Yasaklı Son düzenleyen:

sıralamam 139 ama çok tereddütteyim hem 16 saat yol var sadece gidiş için hem de sınavdan önce gidip sınava giriş belgesini alacakmışız ve bunların hepsi sadece 4 kişilik alım için

• A
                                arthur smithes @Mimar Son düzenleyen: arthur smithes

@Mimar ....

• burcuburcu
                                  burcuburcu Yasaklı Son düzenleyen:

arkadaşlar başvuranlar uzun süreli bakmasın birkaç arkadaşımla konuştum ülkemizde bir belediyenin diğerine personel sürüp personelin muhatap bulamadığı bir sürü olay var dedi. Yani belediye başkanının iki dudağının arasında kaderiniz.

• E
                                    ekonomist46 Son düzenleyen:

@kombassankoma hocam p48 puanım 85 basvurmayı dusunuyorum. Fakat sınav sobrası mulakatta kendı sehırlerınde kendı ınsanlarını alır beledıyeler denılıyor. kısacası torpılsız ımkansız denıyor. bu konuda fıkrınızz nedır? ayrıca ıngılızcemde sıfıra yakın bır negatıf gozuken de bu. denemeye degermı sızce

• K
                                      kombassankoma Son düzenleyen: kombassankoma

yahu yanlış bilgi vermeyin ne sürülmesi, müfettişten bahsediyoruz. o belediyede belediye başkanı gider müfettiş kalır. belediye personeli diye bakmayın müfettişliğe, uzun süreli olmaz falan da düşünmeyin kesinlikle yok öyle bir şey. düz memur personelle karıştırmışlar herhalde müfettişi. nerede çalıştıracan müfettişi teftiş kurulu dışında, nereye sürüyor yahu, aman diyim dikkate almayın böyle duyumları, bizzat büyükşehir belediye müfettişi olarak ve diğer teftiş kurullarını da bilerek bunları söylüyorum.

@ekonomist46 öyle bir ihtimal var maalesef ama genelde sınav başarısına yakın mülakat puanı veriyorlar. son yapılan zeytinburnu belediye müfettişliği mülakatında da aynısı oldu mesela. benim yerleştiğim kurumda 3 kişi mülakata kalmıştık üçümüz de aynı şehirdendik o yüzden bizzat yaşadığım bir örnek veremeyecem. belgeler elden teslim ise o ilde yaşayanların şansı daha yüksek oluyor yalnız, başvuru sayısı çok olmuyor o yüzden böyle bir kanı oluşmuş olabilir. ingilizce problem değil, ordan aldığınız puan dikkate alınmıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • E
                                        ekonomist46 Son düzenleyen:

@kombassankoma hocam pekı
                                        bıngolden gelecegım ben sınava basvurmaya deger mı sızce evrakları teslım etme elden olunca baya ugrastrcak benı cunku

• H
                                          hayde35 Son düzenleyen:

başvuracak arkadaşlar küsurat ile puanlarınızı yazabilir misiniz

• I
                                            ilanbekleyenadam Son düzenleyen: ilanbekleyenadam

..............

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 2 / 19
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti