Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Ben bugün tekrar ilan edilmesi olayını anlamadım tamam 5 iş günü icinde itirazlar yapılırda itiraz etme süresi bittiği gün hemen nasıl düzeltmeler yapılıpta ilan edilecek.yani bugün tekrar ilan edileceğini bizzat görevlilermi söyledi hocam
-
@fs bugun yayinlancak mi yeni liste ?
-
@shady merhaba cuma listeyi tekrar yayınlayacağız demişlerdi ancak şu an bir belirti yok demek ki süreç uzadı.
-
Peki kaldırılan liste telefonunda olan varmı acaba. Payşalabilirmi mümkünse
-
@vorgheizer bende var mailinizi yazin göndereyim
-
@shady vorgheizer@gmail.com şimdiden teşekkür ederim
-
@shady dostum benim mailede gönderebilir misin aga.9394@gmail.com
-
@arf gönderdim ben. Spam kutusuna da bakın.
-
@vorgheizer teşekkür ederim hocam
-
Kazandigin sinavi tekrar kazanabilecek miyim acaba diye beklemek de enteresanmis. Bu da bi ilk oldu bize
-
@shady bende 1 soru ile elendim ya tutarsa diye bekliyorum
-
Herhangi bir haber yok değil mi hala?
-
@vorgheizer ben de bekliyorum . Arayip sorsak mi acaba hocam
-
@shady1 teftiş kuruyla konuşmak lazım. Eğitim ve atama birimini aradım aramanıza gerek yok internetten duyurulacak dedi kapattı.
-
@vorgheizer aradiniz mi teftisi aramadiysaniz ben arayayim
-
Aradım. Sonuçları üniversiteye göndermişler tekrar orada incelenecekmiş. Liste değişirse yeni hali, değişmezse eski hali yeniden yayınlanacakmış. Onlar da bilmiyor ne zaman geleceğini. Bekleyelim diyorlar. Bekleyeceğiz mecburen.
-
@vorgheizer tesekkurler hocam
-
Facede bi yazi gördüm adam antep müfetislik mulakatina girecem diyo. Baktim listeye bu arkadasin adi yok kazananlar icinde. Bu arkadaş bahsi gecen itiraz edenler arasinda sanirim. Nasi oluyo da daha yeni liste yayinlanmadan bu arkadas kesin bir dille mulakata girecegini söylüyor onu anlamadim. Anlatabilecek var mi
-
@shady1 bahsettiğiniz arkadaş itiraz etti kabul edildi itiraz tekrar hesaplanacak puaları
-
@bonus daha liste yok nasi bu kadar emin oluyor ? Sorulara itiraz ve degerlendirme şekli bile enteresan. Adama tamam haklisin seni alalim mulakata mi dediler yani nedir ? Kac soruya itiraz etti, bunlardan kaci dogru sayilacak, diger adaylarin puanlari buna göre nasil degisecek.... ?