Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Bu yapılan itirazlar ve sonuçlar açıklanmadan gelen haberler ne yazık ki kurumda şeffaflığı zedeliyor. Bundan sonra açıklanacak liste ve duyuruda sorulara yapılan itirazlar açıklayıcı bir şekilde belirtilmesi gerekir ve değiştirilen sorular gösterilmelidir . Konunun takipçisi olalım arkadaşlar.
-
@bonus bunu siz nerden biliyorsunuz o kisi siz misiniz ? Baska neler dönüyor anlatin da bilelim
-
@shady1 gene ortalık karışmış kardeşim.böyle konuşan arkadaşın adı listede nasıl olmuyorki listede herkesin adı var ve kimin kaç puanla mülakata girip girmeyeceği kimin başarısız kimin snava girmediği yazıyor.Bu listedeki puanlara bakarız eğer çok büyük oynama varsa zaten bir sorun var demektir.Birde idare ile bu iddiada bulunan kişi arasında itirazın kabul edilipte sonuçların değişecegine dair bir konusma olacagına ihtimal vermezdim ama liste kaldırılınca bazı arkadaşlarında bu forumda önceki sayfadaki konuşmalarda olunca kafam karıştı resmen
-
Arkadaşlar lutfen idareyle olan konuşmalarınızı daha acık yazarmısınız merak ediyorum gerçekten idare ile böyle konuşmalarmı oluyor yoksa bu kişiler kendi kendileremi boyle çıkarımlarda bulunuyor
-
@bcd valla dostum bu iş beni ziyadesiyle rahatsiz etti. Listenin kaldırılması, yeniden yayinlanmasi itirazlarla ilgilenme sekli, elenen adaylarin konusmalari filan. Bunlar nedir allah askina ya . Teftis kurulunu arayacagim bunlari soylemek icin
-
@bcd @arf @hayde @vorgheizer arkadaslar bizi rahatsiz eden bu surecle ilgili kaygilarimizi en azindan Antep belediyesi iletisim kismindan idare ile paylasalim. Ben basvuru yaptım sizden de ricam budur
-
@shady1 ben değilin sınava da girmedi ayrıca. sadece bilgi vermek için cevaplamadım. Bilgim de kendisi yazmıştı facede gruplarda muhasebedenn düşük almaz zaten o bilgisiyle tecrübesiyle. Hata olduğuna kanaat getirip itiraz etmiş bunun için yargılayamazsınız hakkıdır
-
Nihai liste yayınlandı arkadaslar.
-
@fs siz de gectiniz mi sinavi
-
@Shady1 evet sizin durum nasıl ?
-
Arkadaslar basarili yazanlarin hepsi mi mülakata kaldi yoksa en basarali 4 kati kisiyi mi cagiracaklar
-
@wilfried ilanda dört katı yazmadığına göre hepsi mülakata girecektir kardeşim
-
Arkadaşlar puanında çok büyük oynama olan varmı benim muhasebeden puan 80 den 73 e düşmüş
-
@wilfried "Yazılı sınav sonucunda başarılı olan adaylar güvenlik soruşturması soncuna göre sınav komisyonunca belirlenecek olan tarihte mülakat sınavına çağrılacaktır." Diyor hocam
-
@bcd distum ben sana soyliyim adamin muhasebe puani 36 puan artmis bu kadar da olmaz ben artik bunda art niyet ararim
-
@fs biz zaten ilk listede de kazanmistik sizi tenzih ederim ancak ilkinde olmayin ikinci listede kazananlar var
-
@shady1 kardeşim bende şuan o kişilere bakyrm karşılaştracam kimse kusura bakmasın 36 puan artmaz
-
Elinde İlk liste olan görüntüsünü paylaşabilir mi arkadaşlar? Benim puanlarım düşmüş listedeyim ama sınav şeffaflığını yitirmiştir bence.
Sorular paylaşılmalı hangi sorularda değişiklik yapıldığını ilan edilmeli.
-
@shady1 hocam 15 soru vardı bir soru 6,666666666666667 puan 36 puan nasıl artabilir.
-
Bir kişinin puanı 36 puan artmış ilginç birßekilde muhasbede genel olarak oynama 6 puan iken bu arkadaşınki 36 puan oluyor ikinci husus iktisattaki oynamalar çok karışık kimisinde iki kimisinde 4 kimisnde üç küsür maliyede genelinde oynama yokken bazı arkadaşlarda oynama var buda ayrıca ilginç bir durum bir arkadaşta mesela bu oynama ortalamayı geçip başarısızken başarılı olmasına sebep olmuş.Daha fazla söze gerek varmı arkadaşlar