RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@pek12 yasal değişikliğe lüzum yok hocam yasal boşluk mevcut değil hukuka aykırı bir eşitleme işlemi var. Yasa iptal edildiği takdirde herhangi bir sorun yok.
-
@aliveli hadi hayirlısı.. kisa zamanda sonuçlanması bekleniyor galiba.
-
@pek12 maaş artışı gibi bir beklentiniz olmasın bence bu saatten sonra zor. 4 yıldır bir şey olmamış
-
Rekabet kurumu ile rtük kıyas edildiğinde orasının çok lüks bilkentte lojmanlarının olduğu, yüksek lisansa izin verildiği ve yurtdışı şansının çok olduğu yazıyor forumlarda.
Maaş avantajı da yok nasıl üst kurum burası anlamadım -
@galatasaray rtukte uzman yardımcısı biriyle konuştuğumda üst kurul havası değil de bakanlık havası olduğunu,çok beklentim olmaması gerektiğini söylemişti.
-
@galatasaray yok zaten öyle bi beklentim şu sartlarda özel sektorde bi banka avukatlığına değişmem. maalesef bu dönem ancak hakim savcılara yedirdikleri için üstkurullara zamdan pay kalmadı. Dışardan bakinca ooo ust kurulmuş gostergeleri yüksek falan deniliyor ancak bildigin her kurumdaki uzman yardımcısına eşdeger, o yüzden burda sordum ne avantajı var diyebi tek ileride ozel sektore geçecekler için cv de bulunmasi avantajı var kazanırsak.
-
arkadaşlar nasıl gidiyor mülakatlar?
farklı sorularla karşılaşanlar var mı, -
arkdaşlar yönetmelikte Madde 43-7 de uzman yardımcılıgına atanabilmek için yaş sınırı 3o diyor. bu konuda bilgisi olan var mı
-
Bugün mülakata girdim ben. Mevzuattan ticari iletişim nedir, esasları nelerdir? sorusu geldi.
-
@Monsalve alanınız nedir, alandan sordular mı
-
@genclerbirlikli Tde alanım. Alan ağırlıklıydı sorular.
-
@Monsalve anladım geçmiş olsun
-
değerli paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
yeni gruplara sorular nasıl geliyor, alandan sanırım zorlamaya başladılar -
@galatasaray
(Değişik:RG-18/6/2014-29034) Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak
RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ 'nde yazıyor -
@alperalt78 sağolasın hocam
-
merhaba. İletişimden mülakata girdim. Alan soruları haricinde çoğunlukla mevzuata göre RTÜK ün ne iş yaptığını sordular. Lisans başvuru süreci nasıl olur, yayınlarını kaydedip saklamayan yayıncıya nasıl bir müeyyide uygulanır, hangi kuruluşlar yayın lisansı alamaz gibi soruları bombardıman gibi sordular, hepsinde kanun maddelerini eksiksiz bilmemi beklediler. Hayatımda girdiğim ilk mülakat olduğu için Heyecandan bildiklerimi de unuttum, soruların yarısını ancak cevaplayabildim. Sizin cevaplama oranınız neydi çok zorlandınız mı? Ortalama doğru cevaplanma oranı nedir size göre?
-
@bezgin benim durumumda sana benzer
-
@ysfsr yüreğime su serptiniz hocam insan bir tek kendinin batırıp sıvadığını düşünüyor başka kimsenin ne yaptığını bilmeyince
-
Mülakatlar bugün bitti yönetmelikteki maddeye göre 7 gün içinde açıklanır mı arkadaşlar sizce? malum ohal devam ediyor.
-
@rybiński sanmam