RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@can06_ Hadi İnşallah. Ben bir şekilde öğrendim Emniyetten evrakım gelmiş ve soruşturma sürüyor diye 2 hafta önce kadar. Bitip bitmediğini bilmiyorum tabi.
-
@can06_ inşallah hocam çok güzel haber bu teşekkürler
-
içeriden aldığım bir duyuma göre, boş odalar temizleniyormuş yeni gelecekler için ve personele bizim eğitimimiz için hazırlıklarını perşembeye yani bugüne kadar bitirmelerine dair mail gelmiş. sanırım yakın zamanda çağıracaklar. hadi hayırlısı:)
-
Bugün İnsan Kaynakları ile görüştüm yaklaşık 6 7 kişinin güvenlik soruşturması bitmiş ve kuruma ulaşmış.
-
@jarhead acaba herkesin soruşturmasının gelmesini mi bekleyecekler yoksa gelenleri çağırmaya başlarlar mı hocam bilginiz var mı?
-
@rybiński Daha önce bir çalışan arkadaşıma sorduğumda biteni başlatacaklar demişti. Bugün İnsan kaynakları ile görüşürken aklıma sormak gelmedi malesef.
-
Arkadaşlar Ankara dışından olup da yeni taşınacak olanlar hangi semtlerden bakıyorsunuz ev tutmak için? Kurumun servisi varmış sanırım ama herkesin evine göre mi gidiyor yoksa belli bir güzergahı mı var bilemediğim için her semte de bakamadım sizler ne yapacaksınız?
-
@2877226 hocam, kurum servisleri öğrenci servisleri gibi eve kadar dağıtım yapmazlar. evinize en yakın konumda (servisin geçtiği güzargaha göre) bırakırlar.
kurumun servisleri bir çok ilçeye/merkeze personel taşıması yapıyor. Keçiören, Etlik, Balgat, Doğantepe vs.
konu hakkında daha detaylı bilgi öğrenirsem paylaşırım. -
@can06_ çok sevinirim.. inşallah soruşturma olumlu sonuçlandıktan sonra çok bi vakit olmayacak o yüzden en azından hangi semte hangi caddelere yakın bakmam gerektiği konusunda fikir edinmek lazım..
-
bir gelişme var mı arkadaşlar? yakın zamanda arayan oldu mu insan kaynaklarını?
-
Benim öğrenebildiklerim: Yemek var ama günlük 5,25TL ye, servis var Ankara nın her yerine o ücretsiz, lojman yok. Ocak gibi yani yeni bütçeyle başlatmaları muhtemelmiş, soruşturmaların bir kısmı bitmiş. Ben eve bağlıca tarafında bakıyorum ama tebligat gelince önce gidip kurumdan servis güzergahlarını öğreneceğim ona göre tutarım. Bilkent tarafında RTÜK e yürüme mesafesinde çamlık sitesi vs. var, evler eski, içleri kötü, kiraları ve özelikle aidatları yüksek. 1750+450=2200 istiyorlar. O yüzden bağlıca tarafı iyi gibi. Gelelim önemli konuya... maaş konusu Özellikle şehir dışından geleceğim için benim için daha da önemli. İnsan kaynaklarına sorduğumda 3500 gibi bir şey dedi sizce doğru mudur? İnternet'te de 2700, 3200, 3500, 4100, 4300 gibi her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Başbakanlık uzman yrd. ocak maaşı 4530TL. 666 ile eşitlendi ise RTÜK de ki rakamın da bu olması gerekmez mi?
-
2017 temmuz itibariyle merkez uzmanı maaşı 4350 tl bu yüzde 15 lik dilim için 27 lik dilime girince 4000 e kadar düşer.
-
@risc maaş konusunda bence de yanlışlık var. Merkez uzmanlıkları eşitlendi üst kurul-bakanlık aynı maaşı alıyor diye biliyorum. Şu an gelir uzman yrd. Sgk denetmen yrd 3500 civarı maaş alıyor.
-
Rtük’te çalışan tanıdıkları olan arkadaşlar vardı onlar daha net cevap verebilir belki maaş hakkında
-
ocak maaşınız 4600 civarı olur.
-
KHK da maaşlar için üst sınır belirlenmiş. Söz konusu personele verilen tüm ücretlerin toplamı başbakanlık da ki aynı ünvanlı personele verilen ücreti geçemez diye. Ama alt sınır belirlenmemiş. Bir de sözleşme usülü ile maaş verildiği için kurum ben ... şu kadar maaş veriyorum deme ihtimali olabilir mi acaba?
-
@risc sanmıyorum öyle olsa başka kurumlara geçiş çok olur. Belki çoktur onu da bilmiyorum gerçi
-
@risc Maaş 4300 civarı şuan. Ocak zammı ile 4500 4600 civarı alacağız. 666 dan önce daha yüksekmiş malesef. Şimdi merkez uzmanlar ile aynı.
-
@risc tebligat gelince kuruma gidip servis güzergahını soracağım diyorsunuz ya kuruma gider gitmez işe başlamaya gelmiş muamelesi yapmazlar demi ya ben de öyle bi gidip sorayım diyorum
-
@2877226 tebligat gelince Ankara’da ikamet etmeyenler için 15 gün süre var işe başlaması için. Ankara’da ikamet edenlerin tebligatın geldiği günü takip eden günde işe başlaması gerekiyor. Şu gün işe başlayacağım bilgi almaya geldim derseniz hemen işe başlamış olmazsınız.