RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
Yıllardır sınav işindeyim, maalesef bu bilgi platformlarını sadece bilgi almak için kullanan, bilgi verme konusunda ise çok ketum olan bencil arkadaşların genelde daha başarılı oldukları (ya da olduruldukları) aşikar.
Öte yandan iktisat 2.gün sabah sınava girdim. Ben özel kalemde beklerken gelen bir telefonda başkan ve bir üyenin öğleden sonra istanbula gitmesi gerektiğine dair bir bilgi geldi, bu benim mülakatımdan önce de kendilerine bildirildi. Bundan sonra ne oldu bilmiyorum ama ikinci gün neredeyse hiç kazanan yok.
-
@galatasaray kazananlar genelde kendini gizler hocam
-
@burcuburcu gerek yok halbuki. kimsenin işinde gözümüz yok. bilgi paylaşımının herkese faydası var. inşallah gerçekten hak edenler yerleşmiştir ve hayrını görürler.
-
Eem den mülakata girdim ilan da belirtildiği üzere mevzuat ağırlıklı çalıştım ama daha çok alandan sordular yani haberleşme ile alakalı belirli kavramları sordular Mesela bir sinyalin iletilmesini engelleyen faktörler nelerdir? veya alçak geçiren filtre nedir?? Bir de tam hatırlayamadığım doğru cevap da veremediğim bir kısaltma sordular yayin iletimiyle alakali bir kavramdi(!) Yine bir kavram sordular(!) mevzuattan ise yerel yönetim nedir? Sansür nedir? Kazanamadim ama gireceklere faydasi olur diye dusunuyorum;)
-
Ben kazandım arkadaşlar ama gördüğüm en sessiz sonuç bekleyen grubuz. Ne aşamadayız bilgisi olan var mı?
-
@rybiński bilgi paylaşmaya korkuyor bu kazanan arkadaşlar, nedense!
-
@rybiński, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
Ben kazandım arkadaşlar ama gördüğüm en sessiz sonuç bekleyen grubuz. Ne aşamadayız bilgisi olan var mı?
Benim öğrenebildiğim Güvenlik soruşturmaları Valiliklere yazılmış.
-
@galatasaray evet hocam biraz ilginç ben de anlam veremedim
-
@jarhead teşekkürler. geçen hafta sorduğumda bana da 10 gün önce soruşturma yazısı yazıldı denmişti. Daha bekleyeceğiz gibi.
-
@rybiński Diğer kurumlara bakıyorum 3 4 ay sürenler var. Bekleyeceğiz aynen.
-
ben belgelerimi teslim etmeye gittiğimde 2 ay sürer dediler bir 10 gün önce aradığımda 3 ay sürer dediler
-
@www ben aradığımda da her an her şey olabilir dediler sizinkini baz alalım yoksa bugün yarın diye diye zaman geçmez.
-
ama zaten 2 ay sürebilir dediklerinin üzerinden 1 buçuk ay geçti, her an her şey de olabilir
-
@www inşallah dileğimiz o yönde tabiki:)
-
herhangi bir gelişmeden haberi olan arkadaş var mıdır
-
@www Bildiğim kadarı ile çağrılan herhangi biri yok. Soruşturmalar sürüyor hala. Toplu eğitim olmuyormuş başta o yüzden biteni direkt başlatırlar diye duydum.
-
Arkadaşlar yedeklerden kazanıp evrak teslim ettim 4 hafta önce. Sorduğumda 2.5 ay kadar sürer daha da uzun sürebilir daha kısa da sürebilir dediler. Soruşturma sonuçlanırsa şehir dışından gelecek olduğum için 15 gün içinde gelin başlayın diye ararız dediler.
-
bana da herkesi birlikte çağıracağız demişlerdi, içerden bir arkadaşla konuştum, bize bir kaç haftadır bu hafta gelecekler diyorlar dedi. bakalım bir kaç haftaya çağırabilirler, uzun da sürebilir.
-
bazı özel durumlardan dolayı siteye ne zamandır giremiyordum, yazmak şimdi nasip oldu
aldığım bir bilgiye göre Üst Kurul, soruşturma belgelerini gününde teslim etmiş fakat belgeler "halen" Başbakanlık Persenol Dairesindeymiş. Güvenlik Şube'ye belge girişi olmamış yani...
bugün de RTÜK ve diğer bazı üst kurul bütçeleri Meclis'te görüşülüyor, acaba bunun için mi bekletiyorlar diye düşünmedim değil
hayırlısı bakalım. -
@can06_ arkadaşlar yeni bir duyum aldım.
yukarıda yazdığımı görmezden gelebilirsiniz
beklediğimiz güzel haberi yakında alacağız inşallah.
belgeler Kurul’a geri dönmeye başlamış.