15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@wearenotthesame sinavbasvuru@rekabet.gov.tr mail atabilirsin durumla ilgili.
-
Başvuru yapıp başvurusunu geri çeken oldu mu hiç? Ben aradım kurumu internetten bilgi güncelleyecek şekle getirdiler. Başka bi şey yapmam gerekiyo mu acaba?
-
Neresi test neresi yazılı tam anlaşılmıyor sanırım ilandan
-
@mazlumaday alan klasik ingilizce test olmuş geçmiş sınavlarda. Bu sefer de aynı olur
-
Arkadaşlar başvuruyu yaptım,başvurunuz alındı gibi bir ileti geldi en son,çıktıyı derhal almak zorunda değiliz değil mi?Sisteme başvuru yaptıktan sonra girince hep bilgilerimi gösteren form ve ''çıktı al'' seçeneği çıkıyor..Başka yapılması gereken bir işlem yok zannederim?
-
Merhaba, arkadaşlar işletme notu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?
-
@genclerbirlikli Geçen seneden farklı bir duyuru yapıldı kimse farkında değil
-
Bugun bitiyo başvurular. Ne zaman listeler yayınlanir acaba
-
@Mimar en geç cuma açıklanır.yoksa 10 gün izin var.
-
Rtük gibi tezcanlı davranıp bi an önce açıklarlar umarım. Komşu kurumlarından feyz alsınlar:)
-
@piko çok mantıklı cumaya kadar aciklasinlar yoksa sinava 10 gün kala açiklamak zorunda kalirlar ki bu da hiç hoş olmaz sınırdan girecekler icin.
-
Sınavdan iki defa başarısız olanlar mı bir daha başvuramıyor yoksa mülakattan iki defa elenenler mi?
-
10 günlük tatil öncesi mesai bitimine saatler kaldı. Bakalım açıklayacaklar mı
-
@genclerbirlikli Defalarca sinav için baglanmaya calışıp baglanamadım. Sonra beni başka birine yonlendirmelerin isteyince Rekabet Kurumu'ndaki yetkili biiyle görüşebildim. Bayramdan sonra listeyi açıklayacaklarını söylediler. Bugün beklememek lazım...
-
-
@odtüsbky napalim sağlık olsun teşekkürler
-
@odtüsbky eyvallah hocam. en azından beklemeyiz artık.
hakikaten rezalet. sen git lüzumsuzca 21 gün başvuru al. Sonra 3 günde açıklamaya çalış. Açıklayamazsın tabii. -
Açıklanmaması çok kötü oldu. Yds yi bırakıp buna başlamıştım.89 puana gelmeyebilir. Yeniden yds ye başlayacağım.
-
@piko 89'a gelmez. benim de 90 bana da gelmeyecek. Onun için ben bıraktım.
-
10 tane puan türü olsa da aslında 4 tane var.14,24,28,31. diğerleri bunların türevleri.
bu puan türlerinde 89 üstü 1500 kisi vardır.biraz ingilizce bilen basvurmustur.ihtimal var.baska isin yoksa çalıs derim.