15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@genclerbirlikli Yakın değilim ankaraya.. Başvuracağım da Rtük'e onun da geleceğinin garantisi yok.. ya olacak ya ucundan kaçacak gibi geliyor bana... bunların dışında başka mülakatlarda var.. hepsi üstüste binecek herhalde.. Eylül ayı felaket geçecek gibi geliyor bana!!
-
@Keymarsh bence 100 sıralama çok iyi, 100 kişi içinde başka bölüm mezunları ve ydssiz bi dolu kişi vardır. Rtuk kesin gelir, rekabet %80
-
@genclerbirlikli eyw hocam.. sanırım ankaraya alsam sınav giriş yerini daha iyi olacak... teşekkür ederim yorumlarınız için
-
@Keymarsh ne demek rica ederim. Sınavlarda karşılaşmak dileğiyle
-
@genclerbirlikli siz kaç puanla başvuruyorsunuz hocam? Rtük de var mı?
-
@Keymarsh p14 91.6 sıralama 201.
Rtük e de başvurcam gelir inşallah:)
-
@genclerbirlikli inşallah gelir hocam
-
@genclerbirlikli guzel ilan oldu ama erken oldu. Gerci ust kurullar acisindan kaymagi almak iyidir. Ust kuruldan da kolay kolay mobilite olmaz. Heralde 118 le falan kapatir ama
-
Bu türlerinden en yüksek olan p15 90,2 sıralama 303 gelme ihtimali düşük sanırım. sıralama nasıl yapılcak sgk gibi mi olur hangi puan türü olduğunun bi önemi olmaz herhalde var mı bilen
-
@GAG hangi puandan basvuruldugunun bir onemi yok dostum muhtemelen bi 95 e kadar 20 25 kisi olur. Sonrasi da siralanir ona gore.
-
Bu basligin ismini degistirsek ya alim ilani filan desek daha iyi olmaz mi
-
@paretowilfredo Neyse şimdi başvururum gelir falan bende ingilizce yok boşuna yapabilecek olanlara engel olmayayım
-
Arkadaslar siralamasi iyi olup ingilizcesi olmayanlar lutfen basvurmus olmak icin basvurmasin diyecegim ama kimse dinlemeyecek yine basvuracak. Ayni sey size yapilsa filan diyecegim yine bi sey ifade etmeyecek. Bu iibf varya .....
-
geçen sene yabancı dili olmadığı için emekleri boşa giden birçok iibf'linin sonucu ile dili ve iktisatı ya da ikisinden herhangi biri olmadığı için sınavı geçemeyen hukukçuların sınav puanlarını bu linkten görebilirsiniz: http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/Guncel/14Donem-Rekabet-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Sonuclari-Aciklanmistir
-
İlanda muhasebe yok mu göremedim de bir de kamu yönetimi p31 den 86.64 puanım var şansım var mıdır sıralama 783
-
Yani arkadaslar ingilizce yoksa bi gireyim sinavda belki yaparim demenin anlami yok sinava bile gitmeyenler var basvurup. Bunlari yapmasaniz keske.
-
@Mimar @paretowilfredo tesekkurler degistirdigin icin hocam. Is mufettis cevabin icin de ayni sekilde. Ben de ceko dan alsin istiyorum zaten bakalim.
-
@Mimar kesinlikle katılıyorum ama bunları zamanında dillendirdiğimizde bile hakkım istediğim yere başvururum denmişti. bu gözler 1 haftada iktisadı, yabancı dili ya da ekonometriyi nasıl hallederim diye soranları bile gördü bu forumda
sonuç: halledemedi -
-
Şu ana kadar girdiğim tüm klasik sınavlarda, girdiğim sınıfın yarısından çoğu gelmemişti. Buna vergi müfettişliği de dahil. 360 kişi çağırıyor ama 180-200 kişi anca gelir sınava