15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar mülakata girip de mail almayan var mı?
-
@andone var hocam. saat 5 e doğru aradım, pazartesi atılır atılmazsa tekrar arayın dendi. grup grup atıyorlarmış.
-
@dumbass bu, formun formalite olmadigni gosteriyor o zaman. Ve bana liste gonderildi diyenin de trol oldgunu.
-
@mcreseko kardesim o kadad emin olma dunxdnr itibaren forumda yazilanlara bir daha bak . Dun bu olay patlak verince arkadasin biri kurumu aradi mail gelmedini ne zaman gelir diye sordugundant baska mail ve arama yapilmayacak kazanma ihtimali yüksek olanlara atilmistir bundan sonra beklemeyin demis. bunun uzerine bir cok arkadas kurumu aramistir eminim sonra kurum mail atilmayan arkadaslarin gazini almak icin böyle bir yola basvurdu bence . kurumun dünkü açıklamalari ve bu günkü aciklamasi cok zit çünkü
-
Hala anlam veremediğim şey kurumun neden en başta mailler grup grup atılıyor diyememesi .ilginç şeyler dönüyor ya hakkımızda hayırlısı
-
bu arada dun buralarda etik ve ahlakli bir kedi vardı. kendisine ozelden yazdim dun insanlarin belirsizlik icinde oldugunu defalarca söyledim her konuşmada etik ve ahlaki bulmuyorum paylasmayi dedi . peki bu gün yine arkadasin biri kurumu arayil sordugunda böyle bir liste yok denmis varsa paylasilsin denmis. simdi bu kedi niye ses vermiyor. bunjn cevabi da basit aslında...
-
@banshe ya ne olur ne olmaz o belgeyi gonderecegiz. Ben de soyle olmasini temenni ediyorum. Dün gruplar seklinde mail gonderilen arkadaslara ilk mailler gonderildi. ve bize mail mail gelmeyince aslinda ben de dedigin gibi dusundum. ve daha sonra burdan birinin bana liste gonderildi 51 kisilik demesi isleri iyice cigrinda cikardi. eger dun bu liste muhabbeti donmeseydi belki bugun gelcekti sorusturma mailleri. olaya iyimser bakiyorum su an. Yoksa zaten maillerin formalite olanilecrgini ilk belirten kisi bendim. Fakat ben forumdan birinin soyledigine inanmak yerine kurumun soylediklerine inanmak istiyorum. Gaz alma konusuna gelince kurumlarin bizleri bu kadar takacaklarini dusunmuyorum. Yuklu bir alim olsaydi ve daha fazla baski yapilsaydi belki... Bir de kurumun daha onceki sureci de boyleydi. herkesten sorusturma formu istenir daha sonra mulakat aciklanirdi. su isleyen surec dogal gibi geliyor bana. umarim yanilmiyorumdur. Ancak ben yine de buraya umut baglamiycam zaten elenme uzuntusunu yasadim. Bir daha yasamam artik
-
Ya ortada liste var olsa bile bunun maille kişilere gönderilmesi ayrı bir saçmalık olur zaten .
-
@mcreseko bende iyi düşünmek istiyorum kardeşim de bakalım sonu nasil olcak .nihai sonuclar açıklaninca hersey belli olur
-
@golden-ratio kardesim inan sorun elenmek ya da kazanmak degil. Bugun kaybeder yarin kazaniriz hic sorun degil. Ama keske kurumlar guven ve belirlilik tesis edebilse... tek istegim bu
-
@banshe hic birsey olmamis gibi yolumuza devam edelim. zaten en az 1 bucuk ayi var buranin.
-
-
@golden-ratio nihayetinde bunları gönderen de bir insan hocam yanlışlikla gondermis olabilir güvenlik sorusturmasini ginderirken listeyi de atmis olablir. mailin kimlere atilacagi listede var sonucta neyse bosverin cok entrika yapip gerildik zaten:))
-
@golden-ratio dogru diyorsun kardesim. benim su an tek temennim bu hayal kirikligini yasayanlardan en az birinin asil listede olmasi. En azindan bosuna bunun icin uzulmusuz deriz Burdaki arkadaslarin er ya da geç iyi yerlere geleceginden eminim ha bu olur olmaz onu Allah bilir. Şu sürecte tek anladigim sey ders calismaktan cok motivasyonun ve kararliligin daha onemli oldugu... Allah hepimize sabir versin
-
@banshe dediğin gibi gönderen insan sonuçta hata olabilir .ama kedinin de ortalarda bir daha gorunmemesi... İyi gerilim yaşadık
-
Bu güvenlik sorusturmasi formunu resimli mi taratmamiz gerek arkadaslar bu arada
-
@golden-ratio 3 tane kedim var 3 ünü de cok severim ara ara kaybolurlar her defasında derim kedi işte nankördür diye bir zaman sonra cikip gelirler. gelir merak etme;)
-
@banshe Dün kurumu arayıp kazananlara atılmıştır bi daha mail atılmaz cevabını ben aldım kardeşim olayıda harfiyen aktardım buraya . Ancak sonuçta konuştuğum kişi orada telefonlara bakan bir görevli , söylediklerinin %100 geçerliliği olduğunu düşünmüyorum . Ki konuşmamızda zaten OLABİLİR demişti bana onuda önceki gönderimde büyük harflerle yazmıştım . Bende liste olayının uydurma olduğunu düşünüyorum ancak sırf bizim gazımızı almak için koskoca kurumun herkese mail atacağını düşünmüyorum . Bence süreç normal bir şekilde ilerliyor , hakedenlerin mülakatı geçeceğini düşünüyorum
-
Arkadaşlar listede bnm de adım varmış ancak ne arandım ne de mail aldım o yüzden panik yapmayın her ne kadar saçma görünse de parti parti atılıyo olabilir mailler
-
Bu formu el uazısıyla doldurucaz sanırım değil mi,bi de sondaki suret kısmını anlayamadım