15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@banshe aile=kütük, sayfa=sıra
-
bende de yeni kimlik var nasil dolduracaz acaba bilgi alan arkadaslar var mi
-
@mcreseko Az önce kurumu aradim. yeni kimlikk alanlar kimlikte hangi bilgiler varsa sadece onları girerek digerlerini bos birakacak.
-
@mcreseko alltaki onaylsma merci kurum mu hocam ?
-
@banshe Alttaki kisma hic dokunmuyoruz. Orayi kurum kendisi onaylayip gondericek. (Nufus cuzdani suretini onaylayanin kismi)
Buyuk harfle, pcden, adresler kisaltilmadan, tum tarihler gun ay yil seklinde, egitiim kismina da okul fakulte bolüm yazilacak. Tarihten tarihe kismi kayit ve mezuniyet tarihi olacak gun ay yil, 18 yasindan kucuk kardesler yazilmiycak. Aldigim bilgiler bunlar -
Ben 4 gün önce göndermiştim, adreste mahalleyi Mh , sokağı sk şeklinde kısaltarak yazmıştım, telefondaki hanımefendi problem olmaz demişti.
-
Kaç kişiden bilgi istenildi ve sebebini bilen va mi
-
@thor ben de dahil 8 kişiden belge istenilmedi hocam, bunların emniyet müdürlükleri güvenlik soruşturması için belge istememiş. daha önce yazmıştım, bu muhabbetler olmadan birkaç gün önce bana polis gelmişti zaten. 2.5-3 ay sürecekmiş soruşturmalar
-
@dumbass bunların emniyet Müdürlükleri derken, bunlar = belge istenilmeyenler mi demek istediniz kardeş?
-
@accosator evet
-
O zaman adaylara form yollanmadan evvel Kurum öncelikle emniyetle irtibata geçiyor, emniyetin cevabı doğrultusunda form gönderiyor, o zaman evrak istemeyen emniyetler daha onceden o adayla ilgili soruşturma yaptıklarından dolayı istemiyorlar demek ki
-
@accosator alakasi yok ben daha once birkac kere guvenlik sorusturmasina girdim. Gectim ve su anda calisiyorum yine de belge istendi benden.
-
@14140154 evet kesinlikle haklısın, yazdıktan sonra fark ettim ben de. Geçen sene girdiğim mülakatları unuttum bir an. Kendime acil şifalar diliyorum.
-
Ben kurumu aradığımda bana dendi ki bazı emniyet müdürlükleri güvenlik soruşturması için imza istemiyor bu nedenle biz de bikaç kişiden belge istemedik dedi. Ben de sordum bnm adım var mı bu kişiler arasında diye 8 kişiden belge istememiş siz de varsınız bu kişiler arasında dedi
-
@iyilerindostu izmir emniyet istemiyor mesela
-
@nfs bnm de İzmir hocam
-
@iyilerindostu başta gelmeyince çok kafaya takmıştım, ama öğrenince rahatladım.
-
@dumbass yani. 2 3 ay sonra mi belli olacak sonuçlar
-
@thor sorduğumda öyle bir cevap almıştım ama bence daha fazla sürer açıklanması. kgk mülakatına 32 kişi girdi, 2 ayı geçti henüz bir şey yok. zaten spk, msb başlıklarına bakarsanız durum daha vahim.
-
Evine polis gelen var mi?