15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
20 yıllık rekabet kurumunun en kalabalık dönemi 15. Dönem rekabet uzmanları olacak. Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun Var mı guy vs başka sınav kazanmış olup daha önce şimdi bunu kazanan
-
@kazm bi zahmet artik, bekliyorum
-
Sözlü sınav sonucuna itiraz edilebiliyor mu?
Bimere daha önce mülakat sonucunu sormuş biri varsa bana da yardımcı olabilir mi? Hangi formatta ne üslupta yazdı da cevap aldı?(Bu arada yazılı sınavda ilk 18’de idim. Mülakatımda gayet iyi geçmişti. Allaha havale ediyorum.)
-
@nfs rekabet bilgi edinme başvurdum yazılı ve sözlü sınav sonuclarimi öğrenmek için .itiraz konusuna gelince sözlü sınavın neyine itiraz edeceğiz ki adamlar uygun görmemiş diyecekler yani ortada itiraz edebileceğimiz somut bir şey yok hocam
-
@mcreseko sizin ne oldu sonuç .İnş olumlu olmuştur
-
Burda kazanan 1 kisi mi var? Her baslikta oldugu gibi kazanmadan once onlarca kisi yaziyo kazandiktan sonra herkes kayboluyo. nolcak yani kazandık deseniz? atamaniz iptal olmaz korkmayın
-
@golden-ratio Çok zoruma gitti kardeşim. Yani mülakatta ne yaptım ya da soruşturmada ne çıktı ki ilk 27e kalamadım. Yds istesinler var. İyi okul mezunuyum. Bir kere disiplin suçu işlemedim. Kpss puanlarımdan bir sürü ilk 1000 içerisinde var. Mülakatta sorduklarının yüzde 65 den fazlasına doğru cevap verdim. Takla mı açsaydım napsaydım? Daha öncede Vakıfbank müfettişlikten mülakattan elendim. Herhalde en sonunda masaya çıkıp şaklabanlık falan yapıcam alsınlar diye.
-
@shady1 ben kazanadım çok şükür
-
@nfs valla ne diyeyim bilemedim ben de elendim Aynı şekilde sınav da mülakatta iyiydi bilgi edinmeden cevap gelince ogrenicez artık ne verdiklerini
-
Esma Aksu tebrikler,vmy mülakatına girdiysen feragat et lütfen:))
-
@shady1 benim de olumlu çok şükür
-
Kazananlara hayırlı olsun. Yazılısını 2nci kazandığım Ekonomi Bk. ve yazılısında 8nci olup mülakatına girdiğim eximbanktan çekiliyorum , bilginize.
-
@golden-ratio benim olumsuz oldu. Bir beklentim yoktu. Mülakatim nasıldı dersen 1 soru bilemedim. 1 soruyu da tam aciklayamadim. Kısmet diyip yola devam edicez artık. Kazanan arkadaşlari tebrik ederim. Nihayetinde 3 kişiden 2 si uzulecekti. SGK uzmanlık, İçişleri, milli savunma, SGK denetmenlik ve şimdi rekabet.. başarısızlık üstüne başarısızlık. Ama Allah'tan guy oldu:)) guyu kucumseyinin ağzının üstüne vurcam bundan sonra. Resmen kurtaricim oldu. Yoksa cocugumu dogmadan asker olacaktim. İşsizlikle çocuğuma nasıl bakcaktim. Her şeyde bir hayır vardir arkadaşlar asla yıkılmayan. Sınavlara devam. İssiz olan arkadaşlara da Alalh sabır versin
-
Arkadaşlar 15 ocak’ta rekabet kurumu yeni uzmanlar başlıycak rekabetteki arkadaşım insan kaynaklarına sormuş hayırlı olsun.
-
Ben de az önce evrak teslim ederken sordum 1 aya başlarlar ama 1 ayı bulmaz dedi
-
Tam anlayamadım arkadaşlar yeni bir alımdan mı bahsediyosunuz yoksa kazanan arkadaşlarla ilgili bir süreç mi?
-
@aday-memur kazanan arkadaşların işe başlaması hocam
-
@iyilerindostu tüh bende bi an acayip oldum acaba yine yine yeniden mi diye :))
-
Merhaba arkadaşlar tcdd taşımacılık müfettişlik yardımcılığı sınavını şimdi aradım 89.19 gibi bir puanla kapattığını söylediler.Şayet böyle kapatması durumunda 1 veya 2 kişi ile sınava katılamamış olacağım.Benim gibi sınırda olan arkadaşlar adına hemde kendime adıma sizlerden rica ediyorum.Sınava gelemiyecek olan gelmiyecek olan rekabet kurumunu kazanıpta girmeyecek olan puanı yüksek olan arkadaşlara sesleniyorum.Lütfen başvurularınız çekin.Bizlere yardımcı olun.Şimdeden duyarlı,dürüst olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Tcdd taşımacılık telefon numarası:0312 309 05 15 / dahili no 71242 veya 71412