YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
-
Arkadaşlar bu tercih işi nasıl oluyor tek bir il mi seçmek zorundayız? Yoksa sıralama yapıyoruz hangisine sıra gelirse mi?
-
@kullanıcıadi sıralama yapıyoruz. Whatsup grubunda birbirimizin tercihini bilerek tercih yapacağız. Siz de katilirsaniz istediğiniz ilin gelme şansı yükselir
-
@sosyolog sağolun hocam ama bana gelme ihtimali yok gibi bi şey zaten çok ilerlerde yedek sıralamam ama umut dünyası işte.merak ettiğim bir şey daha var çoğu kişinin tercih etmeyeceği bi ili ilk sıraya yazmış olmam bana avantaj getirir mi
-
Yedek sıranız kaç? Şöyle ki 17 tercih yaptınız diyelim ilk tercihinize bakacaklar sizden önce birisi tercih edip yerlestiyse 2. Tercihinize bakılır onun da musaitlik durumuna 3 4 şeklinde devam eder. Bir avantaj ya da dezavantaj sağlamaz ancak mesela 4. Tercihinize gitmeyeceginiz bir şehir yazdınız diyelim 5 e de gitmek istediğiniz bir şehir önce 4 un musaitlik durumuna bakilacagi için hem gitmek istediğiniz şehire yerlesmemiş olursunuz hem de yerlesip de gitmezseniz 1 kadro yanmış olur oraya kimse yerlesemez
-
bu yılki guy istanbul asillerden 8. promosyon sgk ya geçecek var mı bu 34 kişi arasından? Liste yok sanırım bulamadık
-
Arkadaşlar liste varmı bilgisi olan bir şey söylese?
-
Liste yok zaten arkadaşlar daha biz yedeklerde il tercihi yapacaz. Atandigimiz il henuz belli değil.
-
@gazi5 ama bu yedek listedekiler kazanmış olanlar artik demi hocam?
-
@oluc6 hocam açıklanan yedek liste boş kalan iller ; iibf'de 34 + istatistik 3 kadro boş kalmış.. yedek sırasına göre en az iibf'de en az 34. istatistikte en az 3. yedek yerleşecek demek oluyor. Fakat sıralaması daha iyi olan yedekler il tercihi konusunda avantajlı tabiki .
-
@osmanyksel06 anladım hocam sağolun
-
Vmy ve guy yerleşmeleri de beklenseydi çok fazla kişi için burası umut olurdu. 34 sayısı muhtemelen 100'lere ulaşırdı. Onun için diyorum yedekler ne kadar sabrederse o kadar fazla kadro elde ederler.
-
Arkadaslar merhaba
bu yılki guy istanbul asillerden 8. promosyon sgk ya geçecek var mı bu 34 kişi arasından? -
Yedekler kaca kadar duser tahmini olan var mi?
-
Arkadaşlar yedek sıralamam imkansızlarda ama yine de tercih yapacağım sorum şu sizlere eş durumu bu yedek iller için de geçerli değil mi? Hangisi gelirse gelsin eş durumundan faydalanarak eşinizin şehrine atanıyoruz öyle değil mi ? Aradım fakat telefona çıkmıyorlar tercih yapmadan size de danışmak istedim
-
Arkadaşlar nedir son durum kaça kadar gelir tahminler neler
-
Benim tahminim 70lere kadar gelir hatta 80i bulursa hic sasirmam
-
@yldzkrc evet eş durumundan asillerde olduğu gibi faydalanabilirsiniz hocam
-
@johnrawls teşekkür ederim hocam
-
Sizce pazartesi aciklanir mi yoksa cumayi bekler miyiz?
-
@reddington pazartesi açıklanır hocam beklemeyiz cumayı