Herkesin eline, emeğine sağlık ben dün yoldaydim yetisemedim şimdi gonderebildim. Boyama Kitabı kendi yaptığım bir bileklik ve kendi çizdiğim kuşlu bir resim gönderdim.
sosyolog
@sosyolog
sosyolog tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Bir Kitap da Sen Al.
-
RE: 9.Promosyon Taban Puan Duyumu
@hü.sbky en acısı eğer ki trolse böyle psikopatlarla yarın öbür gün belki de çalışma arkadaşı olacağız. Allah esirgesin..
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@emreoguz ben de süper lise mezunuyum benim de aynı şekilde universitede aradım sordum diploman Arşivde hemen veremeyiz dediler. Sağlık Bakanlığı nda çalışan benimle aynı durumda olan bir arkadas lisesinden evrak almış hazırlık sınıfı okuduğuna dair kabul etmişler. Ben de öyle yapıcam bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası
-
Kitap alan arkadaşlar aldıkları kitabın ismini burada paylasirsa eğer aynı kitabı almış olmayız. Hocam bir de ablası ile bir daha görüşürseniz hani bu desenli motifli boya kitapları var boyama yaparsa çok yorulur mu bunu sorabilir misiniz? Renklerle meşgul olmak ruhuna iyi gelir o tarz şeyler de gonderebiliriz.
-
RE: YEDEKLER Sgk 8.Promosyon Denetmen Yrd.
@kullanıcıadi sıralama yapıyoruz. Whatsup grubunda birbirimizin tercihini bilerek tercih yapacağız. Siz de katilirsaniz istediğiniz ilin gelme şansı yükselir
-
@jurgen oluyor benim de diploma ünide liseden hazırlık okuduğuma dair belge verdim yeterli dediler. Bugün teslim ettim evrakları
-
@guycucekocu evet eski nüfus cüzdanimi atmamistim ben ikisinden 3 er fotokopi aldım ve giderken de ikisini de.götürdüm yanımda
sosyolog tarafından gönderilen son iletiler
-
@guycucekocu eski kimliği olmayanlarla ilgili hiçbir fikrim yok açıkçası ama çok saçma yani nüfus müdürlüğünden yenisi gelince imha et dediler ne olur ne olmaz dursun dedim
-
@guycucekocu evet eski nüfus cüzdanimi atmamistim ben ikisinden 3 er fotokopi aldım ve giderken de ikisini de.götürdüm yanımda
-
@tobıntax güvenlik soruşturmasına kimliğin arkasındaki nüfusa kayıtlı olduğu il ilçe yazdım
-
@jurgen oluyor benim de diploma ünide liseden hazırlık lisans yazdım yıl yıl yazdım ama okul bölüm şeklinde de oluyor mal bildirimindeki sicil no ya tc yaziyosunuz
-
@jurgen oluyor benim de diploma ünide liseden hazırlık okuduğuma dair belge verdim yeterli dediler. Bugün teslim ettim evrakları
-
Herkesin eline, emeğine sağlık ben dün yoldaydim yetisemedim şimdi gonderebildim. Boyama Kitabı kendi yaptığım bir bileklik ve kendi çizdiğim kuşlu bir resim gönderdim.
-
Yedek sıranız kaç? Şöyle ki 17 tercih yaptınız diyelim ilk tercihinize bakacaklar sizden önce birisi tercih edip yerlestiyse 2. Tercihinize bakılır onun da musaitlik durumuna 3 4 şeklinde devam eder. Bir avantaj ya da dezavantaj sağlamaz ancak mesela 4. Tercihinize gitmeyeceginiz bir şehir yazdınız diyelim 5 e de gitmek istediğiniz bir şehir önce 4 un musaitlik durumuna bakilacagi için hem gitmek istediğiniz şehire yerlesmemiş olursunuz hem de yerlesip de gitmezseniz 1 kadro yanmış olur oraya kimse yerlesemez
-
@kullanıcıadi sıralama yapıyoruz. Whatsup grubunda birbirimizin tercihini bilerek tercih yapacağız. Siz de katilirsaniz istediğiniz ilin gelme şansı yükselir
-
@priss yetişkinler için bile var hocam eşek kadar halimle ben bile yapıyorum :)) tedavi süreci ağır ve yorucu diye demiştim ben
-
Kitap alan arkadaşlar aldıkları kitabın ismini burada paylasirsa eğer aynı kitabı almış olmayız. Hocam bir de ablası ile bir daha görüşürseniz hani bu desenli motifli boya kitapları var boyama yaparsa çok yorulur mu bunu sorabilir misiniz? Renklerle meşgul olmak ruhuna iyi gelir o tarz şeyler de gonderebiliriz.