TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu

KPSS B
    ptt 2.500 personel alımı büro personeli̇ dağıtıcı
    59
    516
    148368
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @bombiksmori Son düzenleyen:

@bombiksmori Ailem iş bulayım diye yüzüme bakıyor her Allah ın günü babamla bu yüzden kavga ediyoruz başımda bir de askerlik derdi var bıktım

bombiksmori 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • bombiksmori
        bombiksmori Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam bu konuda siz ne dersiniz? Boş kalan yerler için bi sıralama yapılır mı ya da başka bi çözüm? Bi öngörünüz var mı?

Gemi olsaydık şayet, yükümüzün ağırlığı değil limanın vefasızlığı batırırdı bizi.

T P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T

@bombiksmori bu saatten sonra uğraşacaklarını sanmıyorum boş kalan kadroyu ileri dönemdeki alıma eklerler onun da ne zaman olacağı meçhul

• bombiksmori
            bombiksmori @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@Tolgahan-Ayyıldız askerlik dışında gayet ortak dertlere sahibiz hocam. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Bu denli hakkın hukukun önemini yitirdiği bir dönemde sabırlı olmak çok zor,tahammül etmek çok çok zor..

Gemi olsaydık şayet, yükümüzün ağırlığı değil limanın vefasızlığı batırırdı bizi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • bombiksmori
              bombiksmori @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@Tolgahan-Ayyıldız niye uğraşsın ki.......

• davetsiz
                davetsiz @büşraa Son düzenleyen:

@büşraa PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:

@davetsiz evet onlar mülakata katılamayacak ama benim üzüldügüm konu bi çok kişi onların yüzünden sıralamaya giremedi. Sanırım yeni liste olusturma değil de diploma ve sonuç belgesine bakıp alacaklar mülakata

Mülakata katılanlarin şansı çok çok yükselir o zaman. Çok saçma bir durum ben mülakata kaldim ama ucundan kaçıran biri olsam psikolojim harap olurdu gerçekten bu magduriyetin giderilmesi lazim çok zor bir çözüm de gerekmiyor.
                Ancak Türkiye'de görülür dediğimiz bir olay daha..

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • T
                  Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @büşraa Son düzenleyen:

@büşraa şu ekran fotosunu atsana

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • B
                    büşraa Son düzenleyen: büşraa

::::::::::

• P
                      paretowilfredo @bombiksmori Son düzenleyen:

@bombiksmori Dostum eğer ki baskı yapmaz itiraz etmezseniz bu durumun düzeltilmesi için bir şey yapılmayacaktır bence. Yaptık oldu denilip es geçilecektir. O nedenle öncelikle Bimer'e ardından da KDK'ya muhakkak hep birlikte başvuru yapın. Sn. Şeref Malkoç bu tip mağduriyetlerde oldukça hassas etkisi olabilir.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                      ...

...her dem taze doğarız,
                      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

bombiksmori 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • B
                        büşraa @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz evet bizim için avantaj ama mülakata kalamayanlara yıkım oldu. Umutluydular

• B
                          büşraa @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@Tolgahan-Ayyıldız ekran fotosu atmayı bilmiyorum. Link attım

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • T
                            Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @büşraa Son düzenleyen:

@büşraa baktım

• T
                              Tolgahan Ayyıldız Yasaklı Son düzenleyen:

Ptt kendi sitesinde de duyuru yayınlamış

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                AndOne Son düzenleyen:

Ben başvuru yapmadım ama kayıtsız kalamayacağım.Yahu bu nasıl bir rezalettir?Listeler baştan yayınlanmalı ve bu kişiler hakkında yasal işlem uygulanmalıdır.Gerekirse bir daha ptt vs yerlere başvurmaları yasaklanmalıdır.Sadece sözlü mülakata girmeyecekler demeyle hiç bir şey düzelmez sayı da belirsiz.Belki yüzlerce kişi bunlar yüzünden işe giremeyecek.Kesinlikle haklarınızı savunun bu işin peşini bırakmayın derim.Herkese hayırlı geceler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • ErtuğrulBEY
                                  ErtuğrulBEY @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@Tolgahan-Ayyıldız duyuruda ne demişler hocam yeniden mi listeler hazırlanacak.

• T
                                    Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ErtuğrulBEY mülakata alınmayacaklardır demişler gerisi yok

• bombiksmori
                                      bombiksmori @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Peki hocam teşekkürler. Sessiz kalmak zaten çözüm değil de ses çıkarmak ne derece çözüm ondan pek emin değilim..

• T

@bombiksmori ben bimere yazdım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum bu durum mülakata kalanlara yaradı biz de avucumuzu yaladık maalesef

• bombiksmori
                                          bombiksmori @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen: bombiksmori

@Tolgahan-Ayyıldız biz yine de elimizden geleni yapalım hocam. Yarın bıktırana kadar ariycam inşallah. Görelim Mevla neyler,neylerse güzel eyler.

• T

@bombiksmori arayıp konuştuktan sonra dediklerini buraya yazar mısınız

• 1
                                            • 2
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 18 / 26
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti