PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
1-) Dilin güzel kullanımı önce güzel ve ahlâklı kelimeler seçilerek gerçekleştirilir. Kalpte ne varsa dile yansıyan odur. Bunun bilincinde olmayan insan dilden dem vuramaz.
2-) 15 Temmuz gibi bir destanda yüreği ile yer almış ve bu imanı gösterebilmiş birisinin, o imanın gücü ile aydınlanması ve buna göre davranması gereklidir. 249 yüce insan bu toplum huzur ve barış içinde yaşayabilsin diye kendisini öne attı. Bunlara şahit olmuş bir insanın ilk fırsatta küfre sarılmasını yadırgadım açıkçası.
3-) Kim olursa olsun, kimsenin mecramızda kimseye küfür, hakaret ve rencide edici cümleler sarf etme hakkı yoktur. Burası dost meclisimizdir. Bu meclisteki en ufak karaltıyı burada tutmamak en temel prensibimizdir.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Hayırlı muhabbetler dostlar.
-
@paretowilfredo
Yerinde bir yazı tsk ederim hocam. -
Amann boşver biz çok gördük bu sitede bu tip insanları ecdada saygısı olan kendini dilde değil öz de gösterir kimin bu ülkeye ne derece sahip çıktığını tarihini ne kadar bildiğini bilemez burası sosyal platform ahkam burda kesilmez o yüzden hiç takılma sen bana bu ilan ne zaman gelcek onu de hocam
-
@ddguy
Yok takilmadim benlik durum yoktu size yazınca ağır sözler istem dışı laf söyledim yine olsa yine derim de ne biliym neyse bakalım.Ptt ilanı mı hocam ? Yakın ayın 15 ine belirlenir haftaya cumaya kadar belirlenir tahminim.haftaya olmazsa ertesi hafta bir gün gelecek eminim -
-
geçen sefer guy yüzünden mülakatına gidemedim. guy da olmadı. mülakatına gitmediğim için de bu sefer de buna gelmeyecek.
-
-
@ddguy
Bekleyelim bakalım hocam ne olur. -
Gençler bakan 15 agustos da başvuruları alcaz dedi ama hala bi kıpırti yok normal mi bu yarın mi gelir ki ilan acaba süreç nasıl ilerliyo bilgisi olan var mı
-
@ddguy eğer 15 ağustos ile kastı ilan değil de başvuruların başlaması ise ilan bugün gelir muhtemelen tabi planda bir değişiklik yoksa.
-
@Mustapha 15 agustos itibariyle başvuruları alcaz dedi ptt ilanı gece mi geliyo nasıl acaba
-
@ddguy öyle dediyse bu gece 00:00 itibariyle DPB'de yayınlanır ilan, geçen alımda aynısı oldu Pazartesi gece ilan geldi salı başvurular başladı beş gün sürdü zaten bir gün sonra mülakata kalanları da açıkladılar.
-
2017 puanıyla da başvuru yapabilsek keşke.
-
guy mülakatı bekliom. 2016 dan bi 75 im var iş yapar mı:))
-
2017 puanı da istenirse 87 puanla girebilme olasılığım nedir sizce?
-
@Mustapha mülakat ne zaman oluyo hocam uzun mu arası
-
@ddguy yok uzun sürmez bayram sonrası olur 2.5 ay içinde de her şey sonuçlanır.
-
2017 puanı istenmez hiç bir yıl tekli yılların puanıyla alim yapmamış yaptiysada ben göremedim PTT için..
-
PTT ilanı geldi hadi gözümüz aydın,sayı gayet güzel gişe 1671 kişi.
-
E bu 2016 kpss 1 yıl geçerli olmayacak mıydı?