PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@Tolgahan-Ayyıldız hemen söyliyim. Bi bayan çıktı telefona ve mağduriyetten dolayı bizde üzgünüz ama telafisi adına şu an bişey yok dedi. Peki yanlış başvuru sayısı çok mu fazla dedim. Onu bilemiyomuş hanfendi.. Biz itirazlarımızı gerekli yerlere ileteceğiz dedim. Buna bişey demedi.
-
@bombiksmori Öğle arası bitsin tekrar ariycam. Babama dedim o da arayacak.
-
@bombiksmori şaka gibi sanki hatayı biz yaptık da telafisi yokmuş kanser olacağım yeminle
-
@Tolgahan-Ayyıldız hem suçlu hem güçlünün anlamı tam olarak bu işte hocam. Allah bunları görüyor ve kaydediyor. Kimsenin hakkını kimsede koymaz.
-
Bugün Akşam saat 19:45 te twitter da #pttmülakatlistesiyenidendüzenlensin
Tagıyla twitter kampanyasına 1000 kisinin katilimiyla ilk 3 turkiye gündemine girecegiz insallah.
Magdur olan ve olmayan herkesin destegi onemli .Saat 19:45 te basliyor.
Sadece bu tag altinda msj atilacaktir bilginize
@bombiksmori @Tolgahan-Ayyıldız -
@büşraa tamam hocam inşallah
-
Yanlış başvuru sayısını bilemezler çünkü süper teknolojiyle sarılı bu muhteşem kurumumuz eğitim bilgilerini ÖSYM yada YÖK sistemlerinden çekmiyor. Onlarda haklı tabi orta zekanın altındaki insanların bu ilana başvurmasını beklemiyorlardır. Diğer alımda da aynısı oldu fakat gündeme gelmedi diye düşünüyorum.
Etkinlik dışında KDK'ya,BİMER ve CİMER'e de kırmadan dökmeden yazalım arkadaşlar. -
Ben gereken tepkinin çok altında bir tepki gördüm açıkçası,çoğunluğun umrunda değil gibi ben başvuru yapmamama rağmen destek vericem sizlere çünkü böyle bir haksızlığa göz göre gore sessiz kalmak utanç verici bir durum
-
Tesadüfen şimdi yeni gördüm bende hayret ettim.76,7 puanım vardı.Sıralamalar güncellenecek mi şimdi nedir son durum arkadaşlar
-
2017/2 alımında sistem kabul etmedi ilan dışı branşları hatırlıyorum hatta neden yapamıyoruz niye bizim bölüm yok gibi sorunlar olmuştu.2017/3 alımında ki sorun enteresan benim yakınım felsefe bölümü mezunu biri vardı o denemiş yapamamış kabul etmemiş sistem bende sizin bölüm yoktu demiştim.Enterasan bir durum kimisine hata vermiş kimisini kabul etmiş...Ancak Danıştay'a giderse alim iptal edilir bence çünkü hala süreç işliyor bayrama girince ara açılır unutulur diye mi düşünüyorlar bilmiyorum.
-
@AndOne hocam malesef kimse taşın altına elini koymuyo. Biz bunu guyda da fazlasıyla yaşadık. Ama ilan gelince bi anda forumda daha önce hiç görmediğimiz yığınla insan türedi. Yani demem o ki üç beş kişi uğraşıyoruz bundan gocunmuyorum ama bu duyarsızlık beni çok yoruyo artık.
-
@bombiksmori haklısınız evet ben yeni girdim bu sınav falan işlerine açıkçası önceden benim de malumatım yoktu.Ama göz gore gore bu durumlara sessiz kalınmaz diye düşünüyorum.Biz haklıdan yana olalım da düzelmezse de biz çabaladım deriz
-
@bombiksmori dostum Hobbes insanların cikarci ve pislik olduklarını boşuna soylememis. Kimseden bişey bekleme sonu hayalkirikligidir.
-
Tercihler yenilensin ne demek ya milletin hatasini biz nye odeyelim ben memleketime yerlesmisim bir sonrakinde yerlesemesem nolacak siralamayi guncellesinler demek yerine tercihleri guncel yapalim demek neyin nesi ? Hem sureci uzatiyor bu cigirtkanlik sanki bolum disi tercihler binlerce gbi herkes cosmus onlar cikinca puanlar 74 75 e dusecek saniyosaniz aldaniyosunuz uc kati mulakata cagriliyor ve ilce il diye ayrim olmamis puanlar herturlu 75 74 vs dusmez 77 lerin isin yarar okadar
-
@keynezyenciii dostum sen dışarıda kalmıyorsun senden yüksek alan yerleşti zaten..
Arkadaslar bu işleri yapanlar genellikle dagitici kadro için başvurmuş sanırım ben öyle anladım var mı bunun sayısı vs. -
Kimse tercihlerin yenilenmesinden bahsetmedi burası olsun veya takip ettiğim facebook sayfaları olsun ama sıralamanın güncellenmesi lazım ortada ciddi bir sorun ve haksızlık var.Benim tahminim bölüm dışı başvuru yapanları Ösym ile birlikte tespit edip sıralamaları yenileyecekler.Şu üç katı meselesine gelince PTT'nin sınav yönetmeliğinde hala "dört katı aday sınava çağrılacaktır"diyor buna nasıl aykırı davranıp üç katı çağrılıyor o da ayrı bir sorun.
-
@davetsiz aynen öyle olmuş gişe için istenen bölüm sayısı baya fazlaydı zaten, gişe için de vardır mutlaka ama sayıca azdır.Dağıtıcı için baya karışmış işler bölüm dışı başvuran mı dersin,ehliyeti olmadan başvuran mı dersin ki geçen alıma göre baya yüksek kapatmış dağıtıcıda.Sayıyı Ösym ile tespit edebilirler ancak .PTT'nin bayram sonrası, tüm başvuranların kimlik numaralarını Ösym'ye gönderecek söylentisi de var bu arada.
-
@keynezyenciii bence de dostum tercihlerin yenilenmesi saçmalık olur.Sadece dağıtıcı kadrolarında sıkıntı olmuş bildiğim kadarıyla.O da çok fazla bi sayı yok.Yani dediğin gibi 75 e kadar puanlar düşmez en fazla 1 puan oynar.O bile olmayabilir.Yanlış yapan sayı bence 100 ü geçmemiştir.
-
@davetsiz ben disarda kalmayacagimi biliyorum benim puanim 82 ama surec uzayacak ona sinirim bozuluo
-
@Mustapha gumrukte uc kati cagirio kurumun inisiyatifi