PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@bombiksmori Ailem iş bulayım diye yüzüme bakıyor her Allah ın günü babamla bu yüzden kavga ediyoruz başımda bir de askerlik derdi var bıktım
-
@paretowilfredo hocam bu konuda siz ne dersiniz? Boş kalan yerler için bi sıralama yapılır mı ya da başka bi çözüm? Bi öngörünüz var mı?
-
@bombiksmori bu saatten sonra uğraşacaklarını sanmıyorum boş kalan kadroyu ileri dönemdeki alıma eklerler onun da ne zaman olacağı meçhul
-
@Tolgahan-Ayyıldız askerlik dışında gayet ortak dertlere sahibiz hocam. Allah yardımcımız olsun ne diyim. Bu denli hakkın hukukun önemini yitirdiği bir dönemde sabırlı olmak çok zor,tahammül etmek çok çok zor..
-
@Tolgahan-Ayyıldız niye uğraşsın ki.......
-
@büşraa PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:
@davetsiz evet onlar mülakata katılamayacak ama benim üzüldügüm konu bi çok kişi onların yüzünden sıralamaya giremedi. Sanırım yeni liste olusturma değil de diploma ve sonuç belgesine bakıp alacaklar mülakata
Mülakata katılanlarin şansı çok çok yükselir o zaman. Çok saçma bir durum ben mülakata kaldim ama ucundan kaçıran biri olsam psikolojim harap olurdu gerçekten bu magduriyetin giderilmesi lazim çok zor bir çözüm de gerekmiyor.
Ancak Türkiye'de görülür dediğimiz bir olay daha.. -
@büşraa şu ekran fotosunu atsana
-
::::::::::
-
@bombiksmori Dostum eğer ki baskı yapmaz itiraz etmezseniz bu durumun düzeltilmesi için bir şey yapılmayacaktır bence. Yaptık oldu denilip es geçilecektir. O nedenle öncelikle Bimer'e ardından da KDK'ya muhakkak hep birlikte başvuru yapın. Sn. Şeref Malkoç bu tip mağduriyetlerde oldukça hassas etkisi olabilir.
-
@davetsiz evet bizim için avantaj ama mülakata kalamayanlara yıkım oldu. Umutluydular
-
@Tolgahan-Ayyıldız ekran fotosu atmayı bilmiyorum. Link attım
-
@büşraa baktım
-
Ptt kendi sitesinde de duyuru yayınlamış
-
Ben başvuru yapmadım ama kayıtsız kalamayacağım.Yahu bu nasıl bir rezalettir?Listeler baştan yayınlanmalı ve bu kişiler hakkında yasal işlem uygulanmalıdır.Gerekirse bir daha ptt vs yerlere başvurmaları yasaklanmalıdır.Sadece sözlü mülakata girmeyecekler demeyle hiç bir şey düzelmez sayı da belirsiz.Belki yüzlerce kişi bunlar yüzünden işe giremeyecek.Kesinlikle haklarınızı savunun bu işin peşini bırakmayın derim.Herkese hayırlı geceler
-
@Tolgahan-Ayyıldız duyuruda ne demişler hocam yeniden mi listeler hazırlanacak.
-
@ErtuğrulBEY mülakata alınmayacaklardır demişler gerisi yok
-
@paretowilfredo Peki hocam teşekkürler. Sessiz kalmak zaten çözüm değil de ses çıkarmak ne derece çözüm ondan pek emin değilim..
-
@bombiksmori ben bimere yazdım ama bir şey çıkacağını sanmıyorum bu durum mülakata kalanlara yaradı biz de avucumuzu yaladık maalesef
-
@Tolgahan-Ayyıldız biz yine de elimizden geleni yapalım hocam. Yarın bıktırana kadar ariycam inşallah. Görelim Mevla neyler,neylerse güzel eyler.
-
@bombiksmori arayıp konuştuktan sonra dediklerini buraya yazar mısınız