PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@siyasetbilimci
Davasını guden her insan iyi kötü gayesine ulaşır.Hem riziklarimiz bizim cabamiza bağlanmış öyle olunca tabi ki bugün iç burkuklugunuzu yaşayın.Sabah kaymakamlığa bir adım daha yaklastiginizi düşünerek sevinçle devam edin hocam.İns.oradan nasiplenirsiniz. -
Arkadaşlar birsey diyecem.Bunun için cabalamaliyiz bence.Içişleri mülakat süreci neredeyse iki ay olacak aciklanmiyor.Bu mülakat sonucunun ptt mulakatina girilmeden önce açıklanması gerekiyor. Aksi takdirde 1500 kişi de ptt mulakatina girer.1500 kişinin alınması demek ptt %33 olan sansinizin %50 e kadar çıkacağı demek.Onun için içişleri bakanligini sık sık arayıp mülakatı soralım.Şimdiden teşekkür ettim.
-
@rlg çok tesekkurler
@ErtuğrulBEY hocam senin adina da cok sevindim -
Mülakat yerleriniz belli olunca tekrar burada konuşalım daha önceki tecrubelerimizle ilk defa mülakata katılacak arkadaşlara yol gösterelim karınca kararınca bilgi bilgidir.
-
@davetsiz eyvallah hocam benim durumu biliyorsun alanda 83-84 puanlarla boşta kaldık bu iyi oldu en azından biryerden başlayıp aile baskısını üzerimden atıp ocak gibi gelecek guya ve kpss 2018e yeniden hazırlanma fırsatı buldum.Bu arada hocam içişleri büro personelinin de mulakatina girdim.Sence o gelirse mi daha iyi yoksa ptt mi.Ikisini de kazansam hangisini tercih edeyim.Ikisi de memleketimde calisacam.
-
çok şükür trabzon geldi.puanım 82.2
-
arkadaşlar mülakat tarihini bilen var mı
-
@ofluhüseyin daha belli değil oflu kardeş.
-
77 ile nasıl giremedim çıldırıyorum yemin böyle bir saçmalık yok Atanamayıp intihar eden insanların psikolojisini daha iyi anlıyorum
-
@ErtuğrulBEY hocam hic bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim seni. Ama sanki içişleri olunca daha bir cekiyor insanı
-
Arkadaşlar ptt acıklama yapmış. Ekran fotosu atacaktım ama bilemedim. Belirtilen bölümler dışı tercih yapanlar da olmuş galiba bu yüzden beklenilenden yüksek kapattı
-
@büşraa iyi de gecersiz degil mi onlarinki? Nasil olacak simdi onlari temizleyip yeni siralama mi yapilacak yoksa onlara mulakat hakki taninmayacak mi?
Bölüm harici başvuru yapmak da ne demek. Orta zekali insan bakar bölümlere kendi bölümü yoksa başvurmaz. Bunlar da nasil zeka var ki bile bile lades diyorlar onca insanın vebalini yükleniyorlar.. -
@büşraa PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:
Arkadaşlar ptt acıklama yapmış. Ekran fotosu atacaktım ama bilemedim. Belirtilen bölümler dışı tercih yapanlar da olmuş galiba bu yüzden beklenilenden yüksek kapattı
Şayet bu sebepten mülakata kalamadıysam üzülerek belirtmeliyim ki hakkım helal değildir..
-
Malumlar.nette muhendisler ağlıyorlardi kaç gündür iibfye alıyorlar bize almıyorlar diye 75le memur oluyorlar biz 85le olamıyoruz diyolardi. Kesinlikle organize bir durum var yoksa üç beş yanlış başvuruya PTT bu duyuruyu yapmaz. Benim gibi 77 puanla ucu ucuna kaçıranlar var hakkımı helal etmiyorum bu pisliklere. Ayrıca bunlari direk sistemden elemeyip sonradan bu açıklamayı yapan pttye de en içten sevgilerimi iletiyorum.
-
@davetsiz evet onlar mülakata katılamayacak ama benim üzüldügüm konu bi çok kişi onların yüzünden sıralamaya giremedi. Sanırım yeni liste olusturma değil de diploma ve sonuç belgesine bakıp alacaklar mülakata
-
@bombiksmori ne deseniz haklısınız hocam. İnanın sizin adınıza bende cok üzüldüm. Umarım hak edenler hakkıyla girebilir
-
Böyle saçmalık mı olur tercih yaparken iki kere nitelik kodumu girmemi istedi sistem nasıl nitelik kodları dışında tercih yapılmış anlamıyorum Hadi diyelim bir b*k yenildi kadro dışı tercih yapıldı ve sistemde yerleştiler ama mülakata alınmayacaklar onlardan kalan boş kadrolar ne olacak kimler yerleşecek
-
Anlamadığım kısım şu; bölümümüzü listeden seçiyorduk öyle değil mi? Nasıl oluyor da adam okumadığı bölümü seçebiliyor? Boşuna mı o kadar kimlik bilgisi girdik? Böyle baştan savma iş görülmemiş. Adamın umrunda mı sen kaç senedir işsizmişsin,parasızmışsın artık sınavlara başvurmaktan harap bitap düşmüşsün... Te Allah'ım....
-
@bombiksmori zaten adamlarını yerleştireceklerdi oldu bittiye getirdiler yine o değil de 0.5 puan farkla yerleşememek çok koyuyor
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocam şeytan diyo çok çikin şeyler söyle say dök ama duruyorum. Allah şer gördüğümüzü hayra çevirir inşallah. Az bi puanla kaybetmek nedir çook iyi bilirim. 5 senem bu yolda böyle böyle çürüdü işte..