PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Maaşları gayet iyi arkadaşlar, a grubuna hazırlananlardan da bu ilanı değerlendirebilirler. Sonuçta hiç bir şeyin garantisinin olmadığı şu dönemde böyle bir ilanı değerlendirmekte fayda olacağını düşünüyorum.
-
@ErtuğrulBEY
Gözünüz aydın geldi ilan hocam...http:// www. kamuajans. com/m/?id=511164 -
Tercihinizi yaparken iki şekilde dusunmenizi isterim puanı iyi olan arkadaşlar öncelikle kendi memleketinizde mulakata hak kazanirsaniz öncelikli oluyorsunuz tabi memleketimde giriyorum deyip mülakatta ki komisyonları sallamayin sorulara cevap önemli ama diksiyonunuz sohbet edilebilirliğiniz bunları ön plana çıkarın ve memleketinizde girerseniz bunun avantajını iyi kullanın.Neden mı iki mulakata gittim şunu anladım PTT ikametgahi genel olarak göz önünde bulunduruyor hoş tercih sayısını fazla vermesin o zaman demekte hiçten ama öyle..Puanı kritik olan arkadaşlar 79 altı için hem memleketinde girmesi hemde soruları bilmesi önemlidir..bana gore 79 altı adaylar başvuruda fazla olacak o yüzden onlara mülakat gidişatını yonlendirmekle birlikte sorulacak olan (zarftaki sorular) önemli bilme gayreti gösterip puan toplayın öne çıkmaniz açısından... Referans (torpil) işlemiyor ya da az diyelim..Bu yüzden eğer mülakata hak kazanirsaniz bunları göz önünde tutun gozlemlerim bunlar oldu PTT için
-
@Antimülakat hocam bide içişleri büronun sonuçları ne zaman açıklanır duyum var mı.
-
@ErtuğrulBEY içişleri güvenlik soruşturması meselesini çok ciddi yapıyor. Bu nedenle biraz daha beklemek gerekecek o mülakat sonuçlarını. Son yapılan içişleri sınavlarının tamamında mülakat sonuçları beklenilen zamanda açıklanmadı maalesef.
-
Arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum;şimdi benim puanım kritik olduğu için ( 77.95) İstanbul,Ankara,İzmir gibi şehirlerin de 79-80 gibi kapatacağını düşünüyorum bu iller dışında yapacağım tercihlerin sıralamada bir önemi yok değil mi önemli olan puan yani her halükarda puan sıralaması yapacaklar.
-
@Mustapha
Puana göre geliyor evet hocam.onceliklerinize göre sıralayın puaniniza denk gelen il gelir. -
@rlg Eyvallah hocam sağ olasın.
-
arkadaşlar bir konuda YARDIMINIZA ihtiyacım var.P3 puanım 82..... bundan önceki PTT alımında ilk tercihim gelmişti Ankara Başmüdürlük. Ama iki nedenden gitmemiştim. 80 alan puanım vardı ve GUYa başvurmuştum ona rağmen Bursa yazmıştım diye gelmemişti. ve bu PTT mülakatıma yakın bir zamanda açıklanmıştı o yüzden moral olarak çökmüştüm. ikinci neden ankara dışında ikamet ediyorum ve mülakatımın olacağı gün hiç param yoktu bir iki yerden istedim bulamadım ve o yüzden gidemedim sözlü sınava.
ŞİMDİ başvuru yaptığımda kabul etmiyor başvurumu. gerekçe de aynen şöyle yazıyor : 2017/1 personel alımında asil olarak yerleştiğiniz veya mazeretsiz olarak sözlü sınava katılmadığınızdan ya da ilanda belirtilen şartları taşımadığınız halde müracaat ettiğinizden ya da şu an kurumumuzda çalıştığınız için başvuru yapamazsınız.
BU DURUMDA BENİM YAPACAĞIM BİRŞEY VAR MI BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA -
@Umudum-btyor ilk defa görünen bir şey ilk etapta kurum personel hizmetlerine telefonla ulaşın. Buradan bir çözüm bulamaz iseniz kuruma ivedi bir dilekçe yazın, dilekçeye cevap vereceklerdir.
-
@Umudum-btyor
Hocam öncelikle yazınız beni çok etkiledi Rabbim kapalı kapilarinizi hayırlı kılarak size güzelliklerle sunsun ve helal rizikli bol kazanç versin.Harcliginiz olmadığı için mülakata gidememek ne demek bu şu demek sizi bekleyen rizkiniz orası değil başka yerde ins.VE MAALESEF PTT mulakatina hak kazanıp gidemeyen arkadaşların yapacağı bir şey yok -
Daha öncede bu tarz olaylar olmuştu fakat yapamadı arkadaşlar ins.Dilekceyle halledersiniz.
-
@Antimülakat @rlg bilgileriniz için çok sağolun. Allah razı olsun hayırlı geceler sizlere inşallah...
-
@Umudum-btyor
Ecmain ins.umudunuzu yitirmeyen asla...Alan puanıniz 2017 puanı ise onu bir şekilde degerlendirirsiniz olmadı KYK ya yonelin 2018 mayis ayına yakın tekrar alıma çıkacak büyük ihtimalle sizin puana kesin gelir onu güzel degerlendirin. -
@rlg Umut dediğiniz kaybedilmemesi gereken tek gerçek Hocam. Yıllardır beni ayakta tutan küçücük de olsa olan umudumdur. p3 2016 puanım ama 2017 alan puanım fena değil. ama girebileceğim bi alım daha yok ne zaman gelir onuda rabbim bilir ama beş yıldır mezunum. ne diyelim DEDİĞİNİZ gibi hocam umudumuzu kaybetmeyelim. Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
arkadaşlar nüfus cüzdanı seri nosunu başında 0 olmadan giriniz diye uyarı veriyor sistem zaten 0 yok ki. başvuru yapamıyorum bilgisi olan var mı ?????
-
BAŞVURU YAPABİLEN VAR MI?
-
@işsizdegree hocam seninki de yeni kimlik kartı galiba ilk boşluğa seri noyu gir normal ikinci boşluğa sadece 0 gir kolay gelsin.
-
Hakkari Tunceli yazdım beş yıldır atanamadim
Yapacak bişey yok gelirse gelir gelmezse beklicez yine -
@siyasetbilimci
Hocam sadece o iki ili mı yazdiniz öyle yaptıysanız yapmayın Batiyida Anadoluyuda ekleyin doğuyu kimse yazmaz gelsin diye yazdım mantığı olmasın tüm tercih haklarınızı kullanin..