PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocam verdigin link kırık..acilmiyor.
2 farkli haber yazmissin arka arkaya hangisi doğru? -
Grup bu arkadaşlar https://www.facebook.com/groups/pttpersoneladay/ bu grubun yöneticisinin paylaştığı bilgi de şöyledir: Son Dakika
Mülakat listeleri güncellenecek ve bölüm dışı başvuru yapanlar listelerden çıkarılacaktır. Toplam başvuru sayısı 38.000 kişi olup en kısa sürede yeni liste ilan edilecektir.
Yeni liste açıklanmadan mülakat tarihleri açıklanmayacak.
Ilk olarak gubumuzda başlattığımız etkinlik amacına ulaşmıştır. Herkese hayırlı uğurlu olsun.
Faaliyetimizi sahiplenmeye çalışan bazı sendika görevlilerine itibar etmeyiniz. -
@Mustapha bu rakam gerçek mi???
-
@bombiksmori rakam çok ilginç değil mi! baya fazla.Bu grubu takip ediyorum başvuru sürecinden beri, yönetici olan kişi İK daire başkanlığından bilgi alabiliyor artık arkadaşı mı var eşi mi var bilemem ama itimat edilecek birisi tabi hep derim yine de resmi açıklamayı beklemek lazım.Zaten üyelerin çoğu da İK'yı arayınca "listeler yenilenecek siteyi takipte kalın"deniliyormuş.
-
@Mustapha gerçekten çok şaşırdım. Çünkü burda hata payının çok az ve dağıtıcı pozisyonunda olduğu söylenmişti. Ve ptt den de tatmin edici bi açıklama gelmemişti. Yine de listelerin yenilendiğini gözümle görmeden çok fazla ümitlenmemeyi tercih ediyorum.
-
Bütün suç ptt de hala tatmin edici bir açıklama yapmadılar herkesin kafası karışık
-
Şayet listeler yenilenecekse pazartesi belli olur mu sizce?
-
Arkadaşlar merhaba az önce ptt insan kaynaklarını aradım. Listelerin yeniden yapıldığını ve internetten yayınlanacağını söylediler. Herkese hayırlı olsun
-
@kuznets hocam bizim il tercihleri değişmez değil mi?
-
@kuznets bugün mü yayınlanacak
-
Arkadaşlar sizce yeni listeyle birlikte puanlar da ne gibi değişiklik olur? 75 76 puana inebilir mi?
-
Bugun olacağını söylemedi siteyi takip edin dedi
-
@kuznets onu herkese söylüyorlar
-
@Tolgahan-Ayyıldız ins girersin su listeye ya cok emek veriyon
-
@Barrichello bir düşüş olacağı kesin ama bölüm dışı başvuranların sayısını bilmeden tahmin etmek zor
-
@keynezyenciii Amin inşallah duygu benim takip ettiğim bir grup var ptt personel adayları için mülakat kitapçığı gibi bir şey dağıtıyor isteyene
-
Arkadaşlar bilen varsa soylesin.Bizim illerimiz değişmez değil mi?
-
@ErtuğrulBEY hocam şayet doğruysa 40 bine yakın bi rakamdan bahsediliyo. Değişebilir bence.
-
@bombiksmori bu haksızlık ben memleketimin değişmesini istemiyorum.Şimdi ne olacak bizim haksızlığı kim giderecek
-
@Tolgahan-Ayyıldız biliyorum o kitapcigi whatsap grubu var ptt icin orda konusuyolardi . Bende pdf ler falan var onlara bakiyorum kitapla ugrasacak kafam yok. Bide sorular onemli deil bence ben bildimde ne oldu iki kere elendim