PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@ErtuğrulBEY hocam önceki iletilerimde de dediğim gibi asla kimsenin mağdur olmasını istemem:) ama şöyle düşünelim şayet yanlış başvuru yapan birkaç densiz olmasaydı belki de doğru listede başka bir yere yerleşmiş olacaktınız. Kaldı ki bence bu işsiz kalmak gibi bir mağduriyet olmasa Gerek;)
-
@ErtuğrulBEY mantiken degismez zaten senden yuksek insan basvurursa tercih ettigin sehre giremezdn sensen daha dusukler listeye giremedigine gore bize bisey olmaz yerimiz sabit
-
@ErtuğrulBEY ne haksızlığı hocam asıl belki şuan haketmediğin bir ildesin yeni sıralama olunca herkes hakettiği yerde olacak.
-
@vlkrt nasıl hocam Iğdır haketmediğim bir ilmi?Puanım 80.5 ben memleketimde kalmak istiyorum
-
@ErtuğrulBEY degismez hocam merak etmeyin yanlislik olmasa bile igdirn 80 e dusmesi normaldi
-
@keynezyenciii alım 1 kişi ya ondan korkuyorum.
-
Bu arada arkadaşlar içişleri de bi türlü açıklamadi.Ne olacak bari aciklasalarda kazansamda ptt mulakatina girmesem
-
@ErtuğrulBEY bise olmaz hocam sizden daha yuksek bi dorduncu kisi varsa zaten listeye giremezdnz listeler guncellenirken sizden dusukler listeye girecek
-
@ErtuğrulBEY hocam zaten 1.tercihiniz gelmdi mi? Mantık dışı zaten değişmesi.
-
@davetsiz evet hocam 1. tercihim geldi.Ama beni birden ikiye atmazlar değil mi?
-
@ErtuğrulBEY senin 2.siraya gerilemen icin senden yüksek puanli birinin YENI tercih yapmasi lazim..senden yüksek puanlilar zaten yerleşti..yeni basvru da olmayacagi icin..mümkün olmuyor
-
@davetsiz eyvallah hocam.ptt ile ilgili bir gelişme olursa paylaşın lütfen.
-
Arkadaslar az önce aradım bugün listelerin güncel halinin yayınlanmayacağını söylediler. Çünkü çok fazla bölüm dışı başvuru varmış onları çıkartmaya çalışıyolarmıs.
-
Ankara kaç puanla kapattı bilgisi olan var mi ?
-
@kuznets hocam herhalde illeri belli olanların ki değişmez sadece boşluklara takviye ederler.
-
@ErtuğrulBEY degisedebilir dendi hocam belli değilmiş
-
@kuznets saçmalık bakalım hele.Kazanılmış hak gibi birsey.
-
@ErtuğrulBEY hayır hocam değişmez. Zaten bölümdışı olanların puanı yüksekti. Onlar çıkartılıp yerine listede olmayanlar listeye alınacak
-
@kuznets peki ne zaman aciklanacakmis?
-
@kuznets arkadasim merhaba sen nasil ulasiyorsun bu ik ya? Daha oncede aradigini soylemistin, benim aramadigim numara kalmadi hic bir sekilde ulasamadim gunlerdir.