Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Var mı acaba bir gelişme. Şu gariban guy yedeklerin yüzünü güldürecek bir haberi olan Ne zaman çağırılacak bu halihazırda guy olan vmyler
-
Yakindir guvenlik sorusturmalari bitmek uzere ayrica muvaffakat yazilari gonderildi diger kamu kurumlarina
-
@muhtar hocam soruşturmalar bitmeden muvafakat istenebiliyor mu ?
-
Net bir bilgim yok ama hazirda bulunsun diye istenebilir
-
Arkadaşlar pek ilgili değil gibisiniz ama söyleyim yine de
Sayın Hüseyin Karakum henüz çok az kişinin GVS'sinin tamamlandığını belirtti. -
@gmsmustafa bu bilgiyi nereden aldınız hocam
-
@mrtvrn07 Twiterda bizzat Baskan soyledi
-
@gmsmustafa hocam hangi iletide belirtti bende takip ediyorum kendisini ama göremedim
-
@gmsmustafa evet hocam gördüm şimdi
-
2 ayda çok az kişinin güvenlik soruşturması sonuçlandığına göre vmyleri işe başlama tarihi en erken ağustos olacaktır
-
3-4 Haziran’da girmiştik vmy sınavına kazandık da çok şükür ama tam bir sene oldu hala işe başlayamadık.en az 2 ay daha başlayamıyacağız üstelik. Kendi adıma artık çok yoruldum. Mülakat sonuçları açıklanalı 4 ay oldu eş dosta daha çağırmadılar demekten yoruldum. İnşallah seçim sonrası daha fazla uzamadan işbaşı yaparız yek dileğim...
-
@hayallervmy en az 2 ay oldugu senin dusuncen mi hocam yoksa bildign bir sey mi var
-
@gmsmustafa bekleyenlerin genel kanısı bu hocam
-
- Dönem ilanı geldi 10. dönem ne zaman başlar bilgisi olan var mı?
-
@ricardo34 hocam normalde yeni ilanların önceki ilanın sürecini hızlandırması gerekiyor ancak biliyorsun her iş ters gittiği için süreç kesin uzar gibime geliyor
-
Arkadaşlar bu sınavı kazanan birileri ya da biri bize yardımcı olsa bize çalışma progami hakkinda bir bilgi verse super olacak.
Umarım birileri 4 aydır kitap yüzü açmamış ama sağlam bir temeli olan ve iki ay sıkı çalışıp sınavı kazanmayı hedefleyen benim gibilere kendi çalışma programı ve kitap ortamı hakkında bilgi verir. -
@te_go_çı herkesin kendini daha verimli hissettiği kaynaklar farklı olabilir, ama naçizane verebileceğim tavsiye ayrıntılarda boğulmayıp öne çıkan konulara daha sıkı çalışmaktır. Örnek vermek gerekirse ticaret hukukunda mutlak ticari davalara çalışmaktansa tacir olmanın sonuçlarına, tacir yardımcılarına yoğunlaşmak daha akılcı olacaktır.
-
@te_go_çı yaklaşık bir yıl kitap yüzü açmamıştım, karar verdiğimde ilana son gün başvuru yaptım ve sınava tam 26 gün vardı. Temelim sağlamdı onu belirteyim. KPSS ye hazırlandığım kaynaklarla detaylarda boğulmadan programlı bir şekilde çalıştım. Herkes için durum farklı olabilir tabiki ama şu anki süre temeli iyi olan biri için, iyi değerlendirilirse tabi ki, gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
-
Özellikle monografi konusunda nasıl yol izlenmeli ki hiç çözmedim öncesinden .Kpss kaynakları iş görecektir diye düşünüyorum
-
@aroma kardeşim monografiden gözün korkmasın.ben ilhan kılıç çalışmıştım.ilk çözdüğün monografi sorularında belki afallarsın ama sakın korkup bırakma.baka baka çöz.monografide önemli olan elinin alışması tabi temel muhasebe biliyosan.