Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@mjöllnir hangi üstadla görüştün kardesim
-
@mütemmim-cüz soy isim sırasına göre çağrıldığını düşünüyorum.
-
Benim görüşmem Haliç vdk da oldu İstanbul Güneşlide. Yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Mesleği neden istediğim, mufettisin ne yaptığı, örnek olay verip değerlendirmemizi istedi,vergi bilinci olusturmak için yapılacaklar ,reformlar, özelliklerim,becerilerim, güncel siyasi konular özellikle ırak referandumu Kürt meselesinin çözümü ile ilgili öneriler başkanlık sistemi vs. Bölüm Uluslararası ilişkiler. Üstad çok iyiniyetliydi zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Bir ara ne kadar olmuştur görüşmeye başlayalı diye sordu yarım saat olmuştur dedim 1 saat olmuş oysa
Görüşme istişare şeklinde oldu, daha çok çözüm onerileri karşılıklı fikir alışverişi tarzında oldu. Sıkıntı yapılacak bir durum yok tabi üstada ve size bağlı görüşmenin gidişatı -
@Leviathan teşekkürler hocam geçmiş olsun
-
@Muslum teşekkür ederim siz arandiniz mi ?
-
Tesekkurler bilgi için @leviathan Bey/Hanım cok yardimci oldunuz
-
@steward Leviathan Bey diyeceksiniz
-
Tamam mesaj alınmıştir @leviathan Bey tez zamanda Müfettiş Bey de deriz inşallah.
-
@steward agzinizdan bal damlıyor efendim umarım sizin de aklinizdaki meslek olur ve tez zamanda başlarsınız
-
@leviathan hayır aranmadım henüz hocam.
-
On görüşme icin büyük ölçekli mükelleflere veya küçük ölçekli mukelleflere neye göre cagriliyoruz. arkadaşlar bunun sistematiği nedir rastgele mi yapılıyor ?
-
@muhtar ikametgahiniza göre oluyor hocam. Yakında büyük ölçekli varsa oraya gidiyorsunuz
-
@banshe hocam vmy grubuna eklermisiniz numarayı arıyorum özelden
-
Arkadaşlar sınav basvurunuzda yazdığınız referanslarinizdan aranan var mi? Benim bugün bir referansimi aramışlar
-
@leviathan ilk beni daha sonra da iki referanslarımı aradılar daha sonda ön görüşmede üni bölüm başkanımın numarasını istedi daha sonra hocamı da aramış kendileri
-
Aranmayan var mı daha
-
Mülakat ne zaman olur ya bir tahmini bir duyumu olan var mı?
-
@alanyetersiz2 kasım ortası benim tahminim
-
@leviathan benim referanslarım da aranmış
-
Öngörüşmenin sonunda mülakatların nezaman olacağını sordum, bu hafta Cuma’ya kadar öngörüşmeleri bitireceğiz sonraki iki hafta içinde mülakat tarihlerini belirlemeyi düşünüyoruz arada çok süre olmayacak dedi benim görüştüğüm müfettiş, inşallah hakkımızda hayırlısı olur.