10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Ya şu zamanlarda bu ilana okadar ihtiyacım var ki anlatamam allah kalbimi biliyor. 3 kez elendim ama 4. 'yü yine aynı heyecanla bekliyorum inşallah kpss öncesi gelir aksi halde puanlarda düşme olacağını düşünmüyorum aksine 1 -2 puan yükselebilir
-
@balans-etkisi darısı başıma o zaman
-
P42 - 84.1 le inşallah bu sefer bana da gelir mi dersiniz ?
-
@şampiyon gelir hocam rahat ol
-
İnşallah hocam bu p23 yaktı beni 1200 kişilik alımda sıralamam 1015 di gelmedi maalesef @kuşçubaşıeşref
-
@şampiyon gelmesine gelirde ilan ne zaman gelir
-
KPSS den önce gelmesi temennimiz @ameletüllabı
-
@ameletüllabı valla böyle gidişle guy dan önce geleceği kesin
-
@şampiyon tek temennimiz
-
@şampiyon seni p3 değil istatistik okuyanların alınması yakmış kardeşim. 100 kişilik kadro onların çünkü
-
@nopainnogain p23 pardon
-
300 iibf hocam 4 katı mülakata girdi 1200 kişi benim sıralama 1015 di istatistik niye yaksın ki p23 puanı yüksek olanlar avantajlı oldu @nopainnogain
-
Sayın arkadaşlar ben eczacılık fakültesi don sunuf öğrrncisiyim yeterli bilgiyi okulumda sağlayamadım ve buralara düştüm sizlere sorum şu sağlık denetçiliği yardımcısı olarak eczacı alıyorlar değil mi? hangi kpss türüyle alıyorlar ve benim hangi sınavlara girmem lazım baya bir şey bilmediğim için bana yardımcı olmanızı temenni ederim
-
@caresizecz güzel insan sen çok yanlış gelmişsin ((: muhtemelen p3 puanı senin işini görecektir. P3 puanının içeriğinde genel kültür ve genel yetenek var. Genel kültür tarih, coğrafya, vatandaşlık ve güncel bilgilerden oluşmakta; genel yetenek ise türkçe ve matematik. Sen yinede araştırmanı derinleştir. Allah yolunu açık etsin.
-
@caresizecz yazdıktan sonra bi baktım da sağlık denetçi yardımcılığı ilanı var 2015 te ve eczacı alınmamış o dönemde. Önceki iletimide silemedim bu düzeltme olsun.
-
Arkadaşlar maliye ekonomi ve kalkınma bakanlığı birleşecek ayrıca aile ve sosyal politikalar bakanlığı ile çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığıda birleşecek bunlar için uyum yasaları khk lar çıkmadan ilan beklemek zannımca biraz saçmalık olur onun için seçimden önce ilan gelmesi çok çok zor görünüyor.
-
@erhan-tan en geç 9 temmuz ilanı göreceksiniz iletinizden sonra bu ileti 9 temmuz duyum muydu tahmin falan mı?
-
@erhan-tan hadi maliye ile ekonomi kalkınma Bakanlığını anladım da çsgb ve aile ve sos Pol bakanlığını çözemedim ki isteseler ilan hazır iken çıkarlar pek onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
-
Devlet gelir uzman yardımcılığı ilanı geldi ekonomiyi ilgilendiren bakanlıklarda birleşecek. Etkileyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Başka engeller varsa o ayrı.
-
300 iibf iyi bir rakam inşallah denetmenlikte gelir