10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Üzerine gidilirse kpssden once gelme ihtimali Guy dan daha fazla
-
Hadi inşallah kaldığımız yerden devam diyip alıma çıkar hemen..
-
@balans-etkisi hocam yanlış yönlendirmek istemem ben a kadro almasam adem kayaya çalışırdım muhtemelen. Kararı siz verin
-
@paretowilfredo @Antimülakat sayın üstad lar adınızı çok duydum . Foruma yeni geldim. Ben istatistikciyim. 9. Pro dan malesef elendim. 10.Pro ilanında bizden alım olur mu bilginiz var mı diye sormak istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
-
@ffff Hoşgeldin dostum. Hazır olduğunu duyduğumuz ilanda 300 İİBF 100 İstatistik olduğu söylenmişti. Tabi ilan gelene kadar kesin diyemeyiz ancak böyle bir durum söz konusu.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hosbuldum. 7.Proda 400 ü de iibf ydi. Öyle onun gibi arada bir alım olmaz inşallah diyordum. Umut oldunuz.
-
@paretowilfredo hocam olası bir 300 İİBF alımında puanlar 82.5 83 e düşer mi? Çünkü önümüzden sadece 300 kişi gitti. Diğer arkadaşlar düşeceği konusunda ümitli sizin fikriniz ne acaba ? Daha ilan görmeden bu hesaplamaları yapmayı sevmiyorum ama sizin fikrinizi merak ettim.
-
@i̇şsiziibfli ben 81-82 ye kadar düşeceğine inanıyorum
-
Merhabalar 9.promosyon mülakat sonucu beklerken hep sizleri okudum ve bi şekilde sabretmeye çalıştım.Ama sonuç hüsran tabi
-
@thorstein-veblen inşallah hocam benim de tek umudum o ama iki puan türü olduğu için insan korkuyor. Birde çok fazla alım olmadığı için herkes başvuru yapacak yine.
-
@elfelfelf hocam birinci mülakatta elenip ikincisinde kazanan bir çok kişi var. Umarım ilan KPSS öncesi açılır da bu defa oldu demenin mutluluğunu yaşarsınız..
-
@i̇şsiziibfli yaa bir kaç kişi daha bunu söyledi ama ben referans olarak üst seviyede kimseyi tanımadığım için umutlanmak istememiştim
-
@thorstein-veblen bence de düşebilir.Neden derseniz bundan önceki alımda istatistik puanı 75 istiyordu.Ama 9.promosyonda 72 ye kadar mülakata çağırdılar.İbf bölümü için de aynısı olabilir.
-
@i̇şsiziibfli Ben genel olarak puan konusunda yorum yapmayı sevmiyorum dostum ama yine de şunu öngörmek mümkün, açılırsa şayet aynı koşullarda 1.5 - 2 puan düşme olacaktır. Çünkü az az da olsa yüksek puanlıları bir nebze süpüren alımlar oldu önünüzden. Bu nedenle düşebilir.
-
@paretowilfredo çok çok teşekkür ederim
-
@elfelfelf inşallah olur hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama referans bulamayan iki arkadaşım SGK da şu anda. İnşallah sizinde olacaktır.
-
@i̇şsiziibfli inşallah hocam teşekkürler bana umut oldunuz
-
@mia_1071 eyw p42 kaç geldi peki A kadrodan çalışınca??sanırım ikiside benzer kaynaklar çok bi fark yok
-
@elfelfelf benimde bi arkadaşın hiç tanıdığı yoktu ilk mülakattan elenmiş komisyona daha önce girdim mülakata burda ama almadınız nasip değilmiş falan demiş ikincisinde kazandı şu an istanbulda denetmen yardımcısı
-
@balans-etkisi 9. Promosyondan kalanlar olarak hemen yerimi alayım