10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Kesinlikle kpss den önce bununda koparmalıyız
-
Bu ilanın gelme şansı var mı bi umut varsa ona göre hareket edelim tivit atmadan duramam ben zaten artık
-
Umudunuzu kırmak istemem ama sgk kpss 2018 den sonra ilana çıkar ancak... daha 9.prodakilerin bile illeri yeni belli oldu...
-
Bu ilanın 9.pro ile hiç bir baglantısı yok daha öncede iller belli olmadan yeni ilan geldigi oldu seçimden önce gelmezse kpssden önce muhakkak gelir
-
Bana senede iki alım olayı çok saçma geliyor hocam.. olmayacak is degil tabii ama esyanın tabiyatına aykırı. 95 kpss puanı ile mülakata kalıp 100.yedek olan adama sıra vermek yerine tekrar bir alımla puanları 77 lere filan düşürüp 80 puanlı adamı almak kurumun kalitesini zedeler bence.. Ama yine de umarm istediginiz gibi olur, ilan gelir ve yerlesirsiniz
-
@rterdogan geçen sene de temmuz gibi gelmişti ilan. Neredeyse 1 yıl oldu sadece 9.pronun bu sene yerleşmelerinin nedeni 7 aydan daha fazla bir süre mülakat sonucu beklemeleri
-
@thorstein-veblen hocam seneden kastım iki kpss dönemi arasında gecen süreç... 12 ay degil yani
-
@rterdogan olaun hocam gazeteye ilan verildi iki seçim kapımızda herkes istediğini alıyor biraz zorlasak olur bu iş.
-
@thorstein-veblen olabilir hocam, umudunuzu yitirmeyin
-
@rterdogan kardeş senin puanın yok galiba
-
Geçen sene 7 Haziran'da sonuclar açıklandı 16 temmuz gibi yeni ilan gelmisti İnşallah bu senede kpss öncesi gelir ilan
-
@madxd ben zaten sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım
-
Arkadaşlar hazır böyle bir ortamı yakalamışken SGK içinde bastıralım
-
@rterdogan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@madxd ben zaten sosyal güvenlik denetmen yardımcısıyım
Ben de sendikalıyım.
-
@herhangibiri bence de. 9. Promosyonu beklerken yeni ilanın hazır olduğunu söylüyorlardı. Kpss öncesi gelmesi için bastırabiliriz
-
bu ara hareketlilik yok. Ama ben sgk da ilan gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum. Bütün kanalların açıldığı şu dönemde SGK da bir hamle yapabilir.
-
@antimülakat hocam bende size bişey sormak istiyorum. Bu denetmenlikte Ankara'da çalışmanın tek yolu eş durumumu yoksa yeterlilik sonrası Ankara'da tercih edilebilirmi varmıdır bir bilginiz
-
@gonzaloluca hocam Ankara'da çok fazla denetmen bolluğu var. Bu nedenle yeni atamalarda dahi Ankara iline kontenjan verilmedi. Eş durumu, sağlık durumu, ailenizde bakıma muhtaç olup sizden başka bakabilecek kimsenin olmaması, eşinizin özel sektörde çalışma durumu gibi durumlarda geçiş sağlayabilir. Bunun dışından yeterlilik sonrası dahi Ankara kadrosu açıldığından emin değilim.
-
@davetsiz haha cok komik.. kemal sunalın kemikleri sızladı
-
@antimülakat şu iki hafta içinde yaptı yaptı yoksa üzer bizi SGK zaten 9. promosyon da yeteri kadar üzdü