10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rterdogan kardeş bi dur la işe bi başla tebligatını bir al önce ondan sonra her yerde Denetmen yardımcısıyım zaten diye yazıp milleti eziklemeye çalış.. Nasıl bir ego patlaması yaşıyorsun ki heryerde aynı şeyi yazıyorsun
-
@hayalimsgk valla zaten mhuydum bir isim vardi zaten ama milleti eziklemek degil amacm.. konu aciliyor soyluyorum. Adam "galiba senin puanin yok" demis ne diyeyim gizleyeyim mi meslegimi ? Ama dogru ben de fark ettm 3 ayri baslikta da deginmisim bu konuya artk dillendirmemek daha yerinde olur.. zaten alt tarafi sgdy yani kaymakamlik degil ya
-
@rterdogan saygılar
-
-
Insallah hepinizi kurumda goruruz kardeslerim hadi saglicakla kalın
-
@hayalimsgk cidden mi
-
@rterdogan p48 kac hocam?
-
@madxd 85 hocam ama vmy veya dguya girmeyecegim.. p42 88 di..
-
@elfelfelf yok hocam ya abartiyor kimi eziklemisim.. sacmalik tamamen. Bakin tum gonderilerime insanlara hep yardimci olmaya calstm.. ozellikle de stenografi mulakatina kalanlara.. ben de o mulakata kaldm ama gitmeyecegm.. Bu arada forumda yeniyim, kirdigim bir davrans olursa uyarn, caylak sayilirim
-
@rterdogan ya hepimiz 9.promosyondan elendiğimiz için hassasız.Siz o amaçla söylememiş olabilirsiniz ama uslubunuzdaki en ufak hata bazen çok kırıcı olabiliyor.
-
@rterdogan simdi ufak bir meramimi soyleyecegim amacim polemik degil,fakat kurum 2 kere alim yapinca kalitesi dusuyor dedinya ona binaen şöyleki; kpss A grubunun en baba puan turu p48 dir bunun aksini iddia edenin ya p48 i dusuktur yada olayi anlamamistir,hem kabiliyeti hemde emegi gosterir dengeli tek puan turudur,diger puan turlerinde hep bir tane dersin agirligi vardir veya kiytirik dersler hesaba katilmistir,simdi ben sgk 9.promosyonu kacirdim puanim yetmedi fakat sen kacirmamissin ama p 48 puanimiz ayni 85 ve sununda ornegi var p48 i benden dusuk olup p42 sayesinde sgdy olanda biliyorum,yani kafamizdaki kalite algisini biraz gozden gecirmemiz lazim,neyse icimde kalmasin diye yazdim,cunku soyle bir algi hos degil;10.promosyon ilani gelirse dusuk puanli adamlardan olusacak vs gibi.
-
@elfelfelf anladm hocam haklisiniz.. inanin ben zaten yeni bir ilan yerine 9.proda yedeklerin hepsinin alinmasi taraftariyim.. kimseyi ezikledgm yok, bir kisiyi ezikledigimi kanitlarsa forumdan uyeligimi silecegim.. Cidden insanlar hassas bir donemde. O kdr olumlu dileklerde bulunuyorum ne bir tesekkur geliyor ne bir begeni ama meslegimi soyleyince sanki ayni konu icinde 10 defa soylemisim gibi itici karsilaniyor.. bundan once guy ve stenograf basliklarinda da deginmistim hepsi bu kdr, niye ayni baslik altinda surekli sanki bunu soyluyormusum gibi karsilandi anlamadm.. bu arada yukaridaki arkadasn dedigi gibi ego patlamasi yasasaydm hayatimdaki hepsini yazardm.. ki denetmenlik en ufak halkalardan biri olurdu emin olun.. Insallah hepiniz kuruma girersiniz tekrar soyluyorum.. bu olmazsa daha iyi yerler olur umarm.. hayatimda kac mulakattan elendim ben.. (kaymakamlik, mufettislik vb) sizin duygunuzu cok iyi biliyorum
-
@rterdogan teşekkür ederiz anlayışınız için.
-
@rterdogan benim yazima bir cevap miydi anlamadim ama ben senin sgdy oldugunu vurgulamanla alakalı birsey soylemedim,sadece kalite anlayisinin nasil olmasi gerektigini soyledim neyse iyi dileklerinide balik bilmez ise Halik bilir tesekkure takilma vesselamm. meslekte basarilar.
-
@madxd hocam ben kaliteden bahsederken özel cercevede bahsediyorum.. genel cercevede degil. Siz kpss 48 den 85 aldiysaniz sgdy den daha iyi bir kadro olan vmy ye gidebilirsiniz. Ama sgk istedigi puan turu farkli, yoksa niye onlarca puana ayirsinlar kpss yi.. ben de kgdm yi 0,3 ile dernek denetciligini 1 puan ile kacrdm.. ne yapaym simdi ama benim kpss 48 im iyi mi diyeyim. Kaldi ki hicbir ders kiytirim degildir o sizi görüsünüz... sgk calisma ekonomisinden almayacak da neyden alacak, o bir yana puan dagilimi da gayet iyidr p42 de.. kim neye ihtiyaci varsa ondan alim yapiyor.. neyse ad hominem bir tartismaya girmeyecegim ..
-
@rterdogan kurumun kalitesini dusurur demissin hocam kalitenin ozeli geneli olmaz malesef zaten o 48 tane puan türüne girmeyelim cunku bence bu isin degistirilmesi lazim benim 90 puanimda var malesef ama ise yaramiyor akademik tartismaya girmeyecegim ama bir insan 4 baba ders haricinde bir tane derse calisiyor o ders tutarsa ordan bir ilan geliyor bu sadece ceko olmayabilir isletme puanli bir suru ilan geldi bu sene,hukuk iktisat muhasebe maliye bizim kadar yapamamis adamlar isletme puani var diye uzmanlik mulakatina kaldi he o onun nasibidir ama sistem bastan sona ofsayt,ceko cozmussun Allah kabul etsin kiytirik olmayabilir ordada emek var elbet fakat kurumlar cagirdiklari puan turleri fiyasko olabiliyor mesela p42 tamam anliyorum ama p23 ne alaka?onun yerine p48 ile p 42 olsa daha mantikli olmaz mi?bunda herkes hem fikirdir heralde,neyse cok uzadi bu mevzu ya karsilikli aktarabiliyor muyuz fikrimizi o onemli,senin soylediklerini de aldim,iyi dileklerin icinde ben tesekkur ediyorum.hayirli gunler.
-
Gençler polemiği bıraksakta ne yapabiliriz bu ilanın kpss den önce gelmesi için onu konuşsak ?
-
@thorstein-veblen evet arkadaşlar guy için etkinlik yapıldı gelişme var sgdy da ses yok bir şeyler yapmamiz lazım p23 kaldırırsın ilandan
-
@thorstein-veblen kpss den sonra gelecek gibi hocam
-
@duygu55 @elfelfelf Burası içinde birşeyler yapılmalı yapmazsak kpss sonrasına kalır. Twitterdan sgk başkanın postlarının altına yüklenelim takipçisi az yorum yapanıda az muhakkak görecektir.
Başkanın twitterı https://mobile.twitter.com/msbagli