10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gizem2020 haklısınız hocam. Bu işsizlik ortamında bazı seylerden feragat etmek gerekiyor ama maalesef
-
@T-Robert-Malthus bi hareket falan yok mu acaba
-
@872 tag satın almışlar hocam o yüzden gündemdeler
-
@kuşçubaşıeşref doğrudur hocam
-
arkadaslar olası 400 kişilik bir sgk alımında
300 iibf 100 istatistik olursa kaç puanla kapatır -
şubat ve öncesi 84-85 civarında kapatır.... Ama bu seneki guy ilanı gibi kpss ye yakın bi tarihte gelirse 80-81 lere iner diye düşünüyorum .... Kendimce tahminim bu... Tabi kimse bilemez net.
-
Yaprak kımıldamıyor ama yerel seçimlerden önce gelir arkadaşlar bu ilan kpss ye yakın geleceğini zannetmiyorum
-
O zaman benim puanım yalan olur 82 puana düşmez hayırlısı....
-
Iibf lı arkadaşlarımla konuştuğumuz da herkes umutsuz olduğu için ne ilan gelirse basvurucaz diyorlar. Bir an önce süreçlerin başlaması gerekir ki listeler hep aynı kişilerle dolmasın.
-
Arkadaşlar Olası bir Alımda 2017 KPSS’den Önümüzden atanıp giden Muhtemel Kaç kişi vardır 300 denetmen 180 vmy gibi mesela ?
-
arkadaslar baska tahmını oolan varmıdır?
400 kişilik bır alımda
300 iibf 100 istatistik alımında iibf kısmı kacla kapatır 2 yılın puanını dusunursek -
@yamanoglan gecen sene tek sene geçerliydi 84 e düştü. Olasi alimda 85 altını göreceğini sanmiyorum.
-
@gizem2020 hocam puanınız kaç acaba?
-
@yamanoglan hocam hiç belli olmaz. Sadece 400 iibf mezunu da alabilirler. O zaman işler degisebilir. 80-82 falan
-
86 ile felan kapatır .zaten geçen sene 84.28 de kaldı onlarında çeyreği kazandı zaten ordan var baya bi yüksek puan birde bu sene eklendi bi o kadardan fazla gerisini siz düşünün.
-
Eğer Dguy Guy Kaymakamlık Ysk Seçim Müdürlüğü geçen seneki Müfettişlikler sonuçlanmadan ilana başvuru olursa 86 dan aşağı kapamaz ama ilan geç gelir diğer sınavların süreçleri tamamlanırsa 81-82 lere kadar düşer diye tahmin ediyorum
-
SGK müfettiş yard , iş müfettiş yard, dguy, Guy filan açıklanmış olursa düşer puanlar
-
@872 puan 84 Hocam benim
-
@jan-vesely Aynen Hocam bende böyle düşünüyorum
-
@gizem2020 hocam 2016 aralık ayında yapılan alımda 82 ile kapatmıştı. Umutsuz olmayın. Sıralamaya girebilirsiniz