10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo hocam bu il göç uzman yardımcısı alımıyla ilgili duyumun var mı? birde ne kadarlık bir alım olabilir?
-
@intermilan Dostum dün de dediğim gibi toparladıkça duyuruyorum. Bir duyumum var dostum lakin net değil. Yılbaşından önce gelme ihtimali var ama teyide muhtaç bir duyum.
-
@paretowilfredo sayı ne kadar olabilir? Yani yüklü bir alım olma ihtimali var mı?
-
@intermilan Dostum ilgili başlıklarda konuşsak bunu daha güzel olur. Beklenen alımlar başlığında duyuru yapacağım netleştirirsem.
-
@ponticc En son duyurduğum şekilde dostum. Yeni bir gelişme yok.
-
@paretowilfredo kusura bakmayın sürekli sorduğum için beklemek çok zorlaştı vakit geçtikçe
-
@ponticc Estağfurullah dostum farkındayım ve dile de getirdim bunu yetkili büyüklerimize. Söyledikleri şeyleri de kısmen aktardım size, bekleyin ve sükûnetinizi muhafaza edin dostum hepiniz.
-
@paretowilfredo hocam peki denetmen yardımcılarının kurum içinden alınması haberleri ile ilgili bilginiz var mı doğruluk payı olabilir mi
-
@paretowilfredo üstat sükunetinizi muhafaza edin derken neyi kastediyorsunuz. Twittter da yada buradaki hesaplarımız takip ediliyor mu demek bu. ?
-
@snmrhn Sanmıyorum dostum. Onlar hep ister gözleri doymaz. Uzmanlik isteyen kitleden bahsediyoruz bakmayin siz onlara.
-
@mrnobody Takip demiyorum dostum ama asiri tepkiler ters teper kisaca.
-
Bu sgk denetmen yard. ya 2019da da gelmezse duy mhuy gibi
-
@872 Hocam belki sizin YSK müdürlük olur Size gerek bile kalmaz
-
@gizem2020 inşallah dediğiniz gibi olur hocam:)
-
@872 İnşallah
-
HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ... -
Sustu herkes
-
Umutlar bitti galiba
-
@paretowilfredo üstad Facebook'ta bir yorum okudum aklıma takıldı sormak istedim hali hazırda 9. Promosyon atanamadı lakin bakanlık birleşmesinden dolayı denetmen alımında azalma olabileceği konuşuluyormuş örneğin 400 kişi yerine 100 200 gibi bu konu hakkında görüşün veya duyumunu alabilir miyim ?
-
@kuşçubaşıeşref her duydugunuza inanmayin ustat. Bu kadar umutsuzluk yaymanin alemi yok. Alimlar gelicektir. Lutfen kimse ders calismayi birakmasin. Her an hazir olarak girmeliyiz sinavlara.