10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@سکوت Bakacağız dostum: Böyle bir kadro var daha evvel belirlenmiş ancak son durum nedir, bakacağız.
-
@paretowilfredo sağol üstad.
-
SGK süreçleri bizi hep şaşırtıyor. Gündemde yokken aniden ilana çıkıyor gündemde varken gelmiyor. Asillerin sonuçlarını açıklamıyor aylarca sonra bi bakıyoruz hemen yedeklerin atama ilanını yapıyor. Kim diyebilirdi yedeklerin süreci böyle hızlı olcak. Ben 1 ay falan daha sürer diye bekliyordum.Dernek başkanı gündemde yok dediyse umarım aniden gelir. Gelmese de seçime 3.5 ay var çok şey değişir. Umarım seçime kadar gelir. Tabi etkinlikte yapsak güzel olur.
-
@mrtvrt yedeklerin hepsi çağrıldı mı?
-
@החוק-החוקתי bu ayın 24 üne kadar tercih yapacak yedeklerin hepsi
-
Ocak yada şubat ayında 400iibf 100 istatistik ilanı gelse ne kadar güzel olur ama.
-
@paretowilfredo bu kadro acaba 2018 için miydi? 2019 olunca yanıyor mu bu kadro? kurum bütçesinde muhtemel alıma yer verildi mi?
-
@simón-bolívar Yansa bile yeniden eklenebilir dostum.
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk denetmenlik, mhuy gibi yeni ilanların gelmesi için etkinliklerde tag satın alabilmek adına para toplama işine başladı burdanda bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım.
-
@paretowilfredo arkadaşlar P23 puan türünde 87 alan birinin sıralaması kaç acaba
-
@snmrhn p23 90.5 (261)
p42 84 (808) -
@mrnobody teşekkürler cevap için acaba kaçla kapatır diye tahmin etmeye çalışıyorum sizce kaç ile kapatır arkadaşlar
-
@snmrhn tahmin etmek cok zor hocam ama üzülerek söylüyorum şuan gelse bir il göç vakası yaşanabilir hocam.
-
Ne herhangi bi şart ne de kpss puanı göremedim ilanda
-
@872 benimde korkum o il göç vakası olur diye korktum 87.67 ile sınava giremedim umarım sgk daha iyi olur
-
@snmrhn benimde ilk aklıma sgk geldi zaten. Rekor kırabilir diye düşünmeye başladım il göç den sonra. Hele ki şu vakitte gelirse çok daha vahim.
-
@snmrhn inşallah hocam.
-
Tek çare Mülakatlar tamamlanmadan gelmemesi Yoksa Çok kişinin daha canı yanacak..
-
@snmrhn benimde 86 ile olmadı ama hocam sizinki çok daha kötü ya 0.10 ile girememek nedr:/
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuygibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim