10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@sgkemekcisi hocam cok sukur en azindan guy olmussunuz. Ben guyda yedektim simdi de sgk'dan elendim. Guydan kimseyi almadiklari icin yedekten de sira gelmicek. Butun sanssizliklar beni buldu mübarek
-
@ygndz işin birde bu boyutu var tabi. Guyları almayıp sgk bekleyen işsizleri sevndirirken. Aylardır gözü kulağı sgk sonuçlarında olan guy yedekleri üzüldü bu seferde. Ne diyelim nasip tabi bazı şeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@tudisiar hocam bunun kitabı soru bankası varmı acaba
-
@lamıcimiyok mulakata nextleveldan çalışmıştım ben bunları da içeriyor
-
@sgkemekcisi istanbul yedekleri olarak coktuk bu haberle hayirlisi olsun demekten baska bir sey gelmiyir elimizden
-
@davetsiz dostum hoşgeldin
-
@davetsiz Hocam bir arkadaşımızda nisan ayı bitmeden duyumu var. Sizden de müjdeli bir haber bekliyoruz.
-
yakın zamanda bir önceki mülakatta sorulan soruları topladığım yazıyı paylaşacam sizin için ön bilgi olsun
-
Arkadaslar 2 farklı kişiden biriki haftaya ilan gelecekmiş duyumu aldım öyle yetkili insanlar değil biri 8. promosyandan denetmen biride 9 dan yeni elendi ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah doğrudur ve bi an önce gelir gerçi puanım yeter mi onuda bilmiyorum
-
Arkadaşlar kolay gelsin 9 . Pro da sonucum başarısız seklindeydi. Şimdi benim 1 hakkimmi kaldı denetmenlik için.?
-
-
@blocker yeni yönetmelik ile beş oldu diyorlar hocam ama tam bilgim yok @paretowilfredo üstad daha iyi bilir
-
@sgkemekcisi şunda yüzde yüz eminim birinci ağızdan aldım haberi bu alımda çalışan ( guy , il göç ) kimseyi almadılar mülakata giren 100 guyun hepsi elendi
-
Ama bu uygulanan politika doğru mu derseniz kesinlikle yanlış. Sonuçta kariyer meslek bu herkes puanı bilgisiyle yarışıyor tabiki torpil olmasın ama hakeden çalışıyor çalışmıyor ayrım yapmak saçma. Ozaman basşta şart kosulsun bir sürü insan boşa kürek çekmemiş olurdu. Sıradan bi memurluk veya işçi alimi değil sgk denetmenliği ama ne konuşsan boş inşallah tez vakitte bu politikadan vazgeçilir
-
@agustcomte hocam bak yukarda biri demiş ki "guy olan bi arkadaşımın dayısı valiydi direkt sgk başkanına ilettiler, olmadı" şayet kurum buna dikkat etmemiş olsaydı o torpilli şahıs da birinin hakkını yiyecekti hem de hali hazırda guyken
-
Özlük hakları aynı olan kariyer mesleklere basvurunda aynı haklara sahip başka bir mesleğe geçiş yasaklanmalı SGK yi da tebrik ederim hatta ve hatta yeni düzenleme getirilmeli guy ilgoc vs.gibi aynı özlük haklara sahip kimseler başvurulari alınmamalı ve böylece mükerrer kazanma ve birçok issizin şansı artacak tekrar belirtiyorum sadece aynı özlük haklarına sahip kurumlar için.
-
@walras12 buna hiç bir şey demiyorum hocam haksız kimse girmesin allah nasip etmesin . Ayrica o valinin tanidiği issiz biride olabilirdi. Tek temennim kimsenin yükselmesinin önüde kesilmesin. Bunu çalıştığım için söylemiyorum ya da kimse bencillik olarak algılamasın girdigimiz b grubu bi memurluk olsa hiç sesimi çıkarmam ama herkes daha iyi bir kariyer için mücadele ediyor
-
@friedman98 hocam müdür yardımcısıyla uzmanında özlük hakları aynı ozaman senin düşüncene göre ise giren emekli olana kadar aynı kadroda çalışsın hiç yükselmesin veya bunun için çabalamasın
-
@agustcomte dostum kastettiğim üst kurullar,bakanlıkların merkez teşkilatı vs geçebilen oraları denemeli yükselmek istiyorsa ha guy olmusun ha SGK denetmeni tamam denetmenlik biraz daha iyi olabilir özlük haklarin aynıysa skinti yok, ki gib'de bu durumdan artık sıkılmış ki talimat gondermis.
-
Sgk kazanıp halkbanktan istifa edecek olanlar veya bilgisi olanlar yardimci olur musunuz ??
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3755/halkbank-yedekler/16