10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@emilsax Hocam niye yapar ki bunu yapan eğer 85 den aşağı kapatırsa gerçekten iddia makamında olan kişilerin bir psikologa görünmesi gerek! Zira ben normal bir beyne sahip olduklarını düşünerek inanıyorum 85 e
-
@gizo11 peki komisyon kimlerden oluşuyor onunla ilgili bir hüküm var mı ?
-
@müşrif normal bir durum olmadigi icin kac gundur anormal bir sekilde tartisiliyor goruyoruz apacik
-
@emilsax Hocam eger oyle birsey olursa benim efsanem olursun sen
-
Hocam derdim efsane olmak değil hicbirseyde size apacik soyleyeyim puan hakkinda en ufak birsey bilmiyorum duymadim benim mantıgım tecrubelerim diyor ki yarin resmi yazili aciklama gelsin kim mulakata kalirsa sevinsin kim kalamazsa uzulsun bu kadar basit
-
Şu forumda yıllardır burdayım 5. Senem de oldu ama böyle bir forum zamanı hatırlamıyorum sizin hepinizin el ele vermesi gerekir başvuran başvurmuştur bu saatten sonra beddua bir işe yaramaz biz 7 ay mülakat sonucu bekledik elendik ama hiç bir zaman böyle bir durum yaşanmadı bu ara da eklenebilirsiniz de yüzde yirmi beş şansınız var bir çoğunuz elenecek sizin burda tartışma yapacağınıza etkinlik var twit atın kadro isteyin burda edeceğiniz beddua bir işe yaramaz bela bu dönüp dolaşıp sizi bulur olan oldu önünüze bakın saygılar bu arada bu yazdıklarımdan ha bu da başvurdu kesin diyeceksiniz başvurmadım 92 puanım var ama başvurana da bir şey diyemem herkes kendi vicdanına baksın iyi akşamlar
-
@arzverica onu hiç bilmiyorum hocam.
-
@müşrif ben telefon olayına inanmıyorum.sukunutle beklemek en güzeli. Içerden bilgi vermek yasak ve bunu en iyi kurum çalışanları bilir. Burda yazılanlardan da haberleri olduğuna eminim. Hakkında işlem yapılacağını bile bile bilgi vereceklerine inanmıyorum ben şahsen. Yarın her sey belli olacak. Sizle aynı fikirdeyim bende
-
@gizo11 hocam emin olun bende sizinle aynı düşüncedeydim ama kendi kulaklarım ile duydum 85 i. Üstelik puanım 85.14 iken.
-
@grundig 85,21 ile bekliyorum ..
-
85,216 ile bekliyorum,bu ne heyecandır arkadaşım !
-
@sauron27 yarın dananın kuyruğu kopacak.
-
@grundig belki de doğru değildir o zaman insallah size nasip olur çünkü 85 sgk denetim için iyi ve kayıp olmaması gereken bir puan p47 nin açılmış olması puanların bu hale gelmesinde en buyuk etken. Keşke iki puan türünde kalsaydı.
-
@gizo11 Bende öyle umuyorum .
-
85 ile 86 arasındakiler için çok hararetli saatler, 85,26 ile kapandı ama tam kesin değil...
-
@quesnayy siz nerden aldiniz Hocam duyumu
-
83,55 ile iyice umudu kesip dükkanı kapadım. Herkese hayırlı forumlar. İki üç gündür ortalığı yangın yerine çeviren bu 85 konusundan sonra bu başlığa yazmak artık boş muhabbet olur benim için, zaten heves de kalmadı, beddua edenler bela okuyanlar... Allah herkese sabır versin, işsizlik çok zor.
-
@quesnayy bilgi nereden?
-
Bende inanmazdım ama bugun aradım ve kulaklarımla duydum. 85 altına düşmeyecek kesin dedi.
-
@quesnayy istatistik için bir duyumunuz var mi