10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@agustcomte puanı ( 85- 86) olanlar için büyük bekleyiş...
-
@agustcomte o hocanin tahminleri dogru cikiyor Hocam artik dagilma vaktimiz gelmis bulunmakta
-
@müstevfi sormayın hocam
-
@hak-111111 evet hocam ilanın geldiği gün sormuştum kaçla kapatır sizce diye 2 puanlık bir artış olur demişti onda da haklı çıktı
-
@müstevfi Bu gece uyku yok bize
-
Forumdan soğudum... Forum amacının çok çok dışına çıktı !!!
-
85 küsür madem 85.01 olsa keşke
-
Saat kaç gibi açıklanır? Bir tahmini ya da geçmiş alımlardan bilgisi olan var mı?
-
Burda kazananlar niye başvurdu diye kimse birbirini yemesin. Anlayış beklenirdi ama başvurdu diye de kimseye hakaret etmeye hakkımı helal etmiyorum demeye kimsenin hakkı yok. 85 le kapatıcak bana da gelmeyecek bu durumda yapılması gereken oturup adam gibi çalışıp 3 kuruş etmeyecek kişilere ağız göz eğmeyeceksin. ( Kazanıp başvuru yapanlara saygı duyuyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin herkes nasibini yer bundan başkası olmaz)
-
SGK dan bir çoğumuz tekrar elencek arkadaşlar guy için destek olalım HaziranAyında GelirUzmYard gündemdeyiz
-
arkadaşlar mülakatta tek komisyon mu olacak bilginiz var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@bybredd Hocam ne dediniz Ben okuyamadim :)))))
-
@merasim34 85.2 kapattı kesin bi bilgi değildir arkadaşlar.sadece çalışma devam ediyor ve bu seyirde tarzda cümle kurdu
-
Ahali cok iyi niyetli bir topluluk degilmisiz onceden tecrube etmistim ama cidden bu kadarına pes yani bize ne yapsalar bize mustehak yarın akkoyun karakoyun cok guzel belli olacak akli basinda olan arkadaslar sizden ricam surdan burdan duyum aldim aradim ogrendim falan diyenlere inanmayin kalıbımı basarım külliyen YALAN yarın mesai saatine kadar umudunuzu kaybetmeden burdaki sacma sapan bilgileri dusunup aglamayın üzülmeyin olmazsa ki eğer nasipten öte köy yok hayat devam ediyor Allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah.
-
@bybredd niye gerildin sen ben bi merak ettim. Üzüntüden olsa gerek.
-
@arzverica gecem sefer iibf için 2 komisyon vardı. Yarın komisyonlar da belli olur
-
@gizo11 hocam ınsanlar cok uzgun cok uzgun lutfen sız yapmayın ola kı arkadas o an istemeden de olsa sızı kırsa bıle yanlıs haksız olsa bıle ustune lütfen sız bu tarz cumleler kurmayın insanların kurduğu tahrık edıcı cumlelere sız kızdınız dımı hocam daha fazla yıpratmayalım bırbırımızı yanlıs cok yanlıs suan sızde o yanlıstasınız maglesef
-
@iktisadihatun hakaret nedir hocam ya ileti kaldırılmazsa bende aynı üslubu takınıcam.
-
@gizo11 hocam hakaret yanlıs ama yanlısa yanlısla cevap vermek daha yanlıs olmaz mı hocam