10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@merasim34 tüh be
-
Beddua tayfayı bi kenara alabilir miyiz artık. Amacına uygun kullanalım şurayı arkadaşlar insanın takip edesi gelmiyor
-
@gizo11 ya nedense sayin Hocam hep siz yorum yapiyosunuz hayirli olsun size tebrik ederim kiskirttik dimi seni ondan basvurdun tesekurler tekrardan
-
@hak-111111 ne yaptığım yada neden yaptığım seni hiç ilgilendirmediği gibi ben tamamen size iyi niyetle yazdım. Beddua etmeyin bakın başınıza geliyor diye. Yoksa siz beni kışkırtabilecek konumda değilsiniz. Keza başkalarını da öyle. Ama hayata bu kötü bakış acısıyla devam ettiğiniz sürece benim gibi bir çok insan karşınızda bu şekilde olucak. Yolunuz açık olsun.
-
@mellodi söyleyince de başka türlü anlıyorlar. Ne desek bilemedim ben bu bedduacı tayfaya.
-
@gizo11 gercekten ilginc hocam surda saatler kalmıs acıklanmasına hala aynı muhabbet
-
@gizo11 peki Hocam
-
@mellodi resmi aciklama olmadan bu haldeyiz hocam. Bize nifak sokmak kolay gördüğünüz üzere. Kimse birlikten bahsetmesin kalkıp herkes kendi davasında. Kimsenin kimseye sen kirlisin deme lüksü olamaz bu yolda beddualar art niyetler. Çolugu çocuğu olan sağlığıyla uğraşan insanlar var. Kimin haddine.
Umarım yarın soru cevap kısmına geceriz. -
El elin essegini turku soyleyerek ararmis. Ben surece yeni dahil olacak arkadaslara yeni mezunlara vs sesleniyorum. Oturun kardesim 1 yil ne var ne yoksa ezberleyin hatta hirstan masa basinda aglayin. Sonra girin kpss ye alin 90+ puanlarinizi birilerinin insafina kalmadan basvurun onunuze neresi gelirse. İibf'lide vicdan merhamet empati yok. Hepsi kopruyu gecene kadar. O hepimiz kardesiz muhabbeti kulliyen yalan.
-
İl göçte birsürü kişi ,sırf bu yüksek puanlı başvuranlar ve kazanıp sonradan beğenmeyip gitmeyen insanlar yüzünden açıkta kaldı. Gitmeyeceksen beğenmeyeceksen başvurma sgkyı kazanır daha iyi bir kurum sınav açar ona da başvurun zaten engel yok ama gercekten ihtiyacı olan insanları da göz önünde bulundurun... İbf liler neden birlik olamıyor size söyleyeyim mi genel manada birbirimizi rakip olarak görüyoruz ve benciliz o yüzden hep böyle şeyler olucak . Kimsenin suçu yok suçlu bu sistem
-
@karar Ben atmadım dostum, diğer yönetici arkadaşlarımız atmışlar. Kendisiyle tartışan ve nezaket ile tartışmayı sonlandırmış bir arkadaşa "Gerizekalı" demiş kendisi. Bu yeterli bir sebep atılmak için bence de.
-
@gizo11 bence sen elindeki telefonu birak ve sakinles sonra yazarsin
-
Şu sitede boş yapanları verip yerlerine mandal alalım
-
Değerli milletvekilleri hepinizi sükunete davet ediyorum Sakin olalım yüce forumun şanına yakışmıyor bu tartışmalar Birleşime sgk resmi mülakat listesi açıklanana kadar ara veriyorum
-
@aslan-reyiz ahahha tam meclis gıbı ortam oldu hakıkaten hocam cok guzel yazmıssınız
-
@aslan-reyiz mümkünse, mülakat listeleri açıklanana kadar kilitlense ne iyi olur. Neredeyse takibi bırakacağım. Bir şey mi var diye merak edip bakıyorum: hep aynı muhabbet.
-
@iktisadihatun ya kimse kimsenin rızkını yemez ben de sınırdayım nedir bu sen ben kavgası ne hale geldik gerek yok toprak olup gideceğiz .
-
@aslan-reyiz hocam bıraz fazla gerıldık farkındayım ama cok uzun suredır ılan gelmedi hakıkaten sabrı kalmadı kımsenın hersey sgk dakı amcanın acıklamalarından sonra oldu kıyamet koptu burda
-
-
@LioN aynen bu işte tam da bu