10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Artık bi kurumda çalışıp da niye başvuruyorlar geyiği biter umarım.
Burda söyledik ters etki yapar diye zira ters de etki yapmış.
Valla insanlar başvururken KPSS zamanında ders için yaptığı fedekarlıklar dolayısıyla artan puanları geliyor.
Onun için kendisinden başka Kişiler umrunda değil.doğru olan da bu zaten
Kimin puanı yüksekse o girer sıralamaya -
@westworld düşük puan alanların piskinligindende gına geldi
-
@westworld al işte, hakaret falan
-
Hocam kendi dusuncem artik birakip realite de olup kpss yonelik olmaliyiz ama insallah ilerde yanlisa yanlis karsilik vermeyelim biz onlarin suan bize yaotiklarini biz arkadaki dostlarimiza yapmalim biz net dusunceli olalim vicdanli olalim tasra uzmanligini kazannirsak sayet aklimiz daha ustte olsun bir tasra uzmanligini secmeyelim kardeslerimize bugunden ders cikarip bizim yasadigimiz duygulari onlara yasatmayalim herkesin gonlunce olsun Allah inaniyorum ki mulakatta kudret versin benim umudum tukeñdi herkese kolay gelsin
-
@rassal puanlarınız size yerleşme hakkı vermez , mühür alındıktan yetki verildikten sonra puan işlemez , insanlarla muhatap olacaksınız her türlüsü ile ama siz yine de kpss çıktı belgesi alıp insanlara gösterin büyük ihtimal nasıl alındığınıza şaşacaklar .
-
@felix-felicis hocam bizde 85 ile bekliyoruz . İletilerimizi incelerseniz anlarsanız. Neden yalan söyleyelim.
-
@rassal kac puanin var Hocam Allah askina bu Ilana 84.6 dusuk mu yapma kurbanin olayim ya hangi tarihte gorulmus sgk nin 85+ kapatacagi
-
@rassal yazıklar olsun şu yorumunuza . Dusk puan alıp almaigimi bilemezsiniz. Kazaanla aramda max 1 puan olucak muhtemelen daha az .Neyse ya . Allah herkesin kalbine göre versin
-
@grundig Hayır hocam est. kimseyi kastetmedim. Demek istediğim bu kadar kişi bilgi aldığını söylüyorsa bu yalan olamaz. Personel nasıl itibar etmeyin diyor demekki birbirlerinde haberleri yok.
-
@felix-felicis onu bende anlamadım açıkcası hocam . Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Burayı takip etmeyin insanın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor
-
@rassal fakat bu yazdığınız da sizi temiz olmaktan çıkarır hatta en az o dediğiniz pislik kadar pis bir üsluba muhatap eder. Lütfen biraz daha dikkatli olun yazdıklarınızda. "düşük" puan nedir ve neyi "düşük" yapar bunlar önemlidir.
-
@klckyahilal aynen..
-
Sözüm SGK’ya başvuran Guylar ve Dguylara( başvuran varmış şaşırmayın).
Yaklaşık 1 yıl mülakat tarihi beklediler yaşadıklarına hep birlikte şahit olduk.
Mülakatlar bir an önce yapılmalıki bizler önünüzden çekilelim yeni gelen ilanlar yüksek kapatır yoksa dediler ve tam destek arkalarında olduk. Şimdi görünen o ki önümüzden falan çekilmemişler oldukları yerdeler ve yaşanılanları unutmuşlar. Ben sitemleri çok haklı buluyorum kimsenin söz söylemeye hakkı yok. -
@müstevfi +1 daha ne denebilir ki
-
Kurumu arayan arkadaşlar yarın kaç gibi açıklanacağını soran oldu mu hiç
-
Yeni dönemde mevcut puanlarımın yetebileceği taşra kadrosu ilanları gelirse başvuracağım listede olursam da sınavlarına gitmeyeceğim soran olursa keyfim öyle buyurdu ben de kahyalığını yaptım diyecem. Madem öyle işte böyle. Yok bundan sonra hakkı hukuku hakikatı savunmak. Hadi iyisiniz kpss puanlarım 2020 kpss ye kadar geçerli bu yıl sınava başvurmadım
-
Arkadaşlar 1 dk önce aradım kaçla kapatır bilemem ama 85'in altına düşmeyeceği kesin dedi. Geçmiş olsun 84.8 ile herkese başarılar
-
Isteyen basvurur isteyen basvurmaz. Ben bi yerde calismiyorum ama sizin bu soylemlerinizle guy olupta basvuranlara helal olsun diyorum. Kimseye karisamazsiniz. Boyle bi hakkiniz yok. Kpss puani olan herkes basvurma hakkina sahip bunu siz belirlemiyorsunuz hele ki bu usluple hic belirleyemezsiniz sgk basligi ahkam kesme yeri olmus devam
-
@johnstuartmill ahkam değil de ne bileyim aynı süreçlerden geçtiler . Atanmışsın , aynı durumda olabılırdın biraz empati sanki onların yapması lazım .